Presseklip for Veteraner, uge 42/2019

Presseklip indsamlet i ugen 14. – 20. oktober 2019


3500 veteraner kan se frem til bedre hjælp i København

Kilde: Københavns Kommune, 14. oktober 2019

I budgetaftalen er der afsat over 7 mio. kr. til en styrket veteranindsats i Københavns Kommune. 3500 veteraner kan se frem til bedre hjælp.


Veteraner skal til USA for at spille ishockey (Videoklip)

Kilde: TV2 Nordjylland, 14. oktober 2019


Styrket samarbejde mellem Veterancenteret og Rebild Kommune

Kilde: Rebild kommune, 14. oktober 2019

Borgmester Leon Sebbelin har underskrevet en samarbejdsaftale, som sikrer et gensidigt samarbejde, til gavn for de 270 veteraner der bor i Rebild Kommune.
Via samarbejdet med Veterancenteret, kan Rebild Kommune yde endnu bedre hjælp til veteraner.


Veterankoordinator (jobannonce)

Kilde: Jobindex.dk, 15. oktober 2019

Da Randers Kommunes nuværende veterankoordinator overgår til andet intern funktion, søger vi herved en anden veterankoordinator. Måske dig?


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Unikt arrangement

Udgivet 17. oktober 2019


Veteranfamilier på efterårs sjov i Fårup Sommerland

Udgivet 17. oktober 2019


“Hjemmefronten – den tunge bagage”

Udgivet 18. oktober 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...