Presseklip for Veteraner, uge 42/2021

Presseklip indsamlet i ugen 18. – 24. oktober 2021

Flot hyldest til Viborgs 1400 krigsveteraner

Kilde: Viborg Amts Folkeblad, 18. oktober 2021

Danmark har sendt tusinder af unge mænd og kvinder i krig. De kommer hjem med ar på krop og sjæl, men det er ret sjældent, at vi andre formår at værdsætte den indsats, disse udsendte har ydet i fædrelandets tjeneste.


Hvem skal indstilles til Årets Veteran- virksomhed 2021?

Kilde: sn.dk, 20. oktober 2021

Hvis du kender en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for Danmarks veteraner, så er det nu og frem til den 31. oktober, at Forsvarsministeriet modtager indstillinger til Årets Veteranvirksomhed 2021.
Prisen uddeles for tredje gang til en virksomhed, som har gjort en særlig stor og anerkendelsesværdig indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.


Vælgermøde med fokus på Veteraner

Kilde: sn.dk. 21. oktober 2021

Onsdag den 27. oktober kl. 17-19 på Egholm Museum holder Veterancafé Lejre debat- og vælgermøde med fokus på Lejres Veteraner. Debat- og vælgermødet er for alle interesserede. Lejre kommune har endnu ikke vedtaget en veteranpolitik selvom skiftende regeringer har opfordret til, at der lokalt udarbejdes politik på området. For at sætte fokus på dette og få en debat med politikere opstillet til kommunalbestyrelsen har foreningen Veterancafé Lejre arrangeret et debat- og vælgermøde. Mødet er på Egholm Museum, Trehøjevej 47, 4070 Kirke Hyllinge.


Danmark sender fregatten Esbern Snare til Guinea-bugten

Kilde: fmn.dk, 22. oktober 2021

På søndag sætter fregatten Esbern Snare og sin besætning kursen mod Guineabugten fra flådestationen i Frederikshavn.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste ugeHvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...