Presseklip for Veteraner, uge 42/2021

Presseklip indsamlet i ugen 18. – 24. oktober 2021

Flot hyldest til Viborgs 1400 krigsveteraner

Kilde: Viborg Amts Folkeblad, 18. oktober 2021

Danmark har sendt tusinder af unge mænd og kvinder i krig. De kommer hjem med ar på krop og sjæl, men det er ret sjældent, at vi andre formår at værdsætte den indsats, disse udsendte har ydet i fædrelandets tjeneste.


Hvem skal indstilles til Årets Veteran- virksomhed 2021?

Kilde: sn.dk, 20. oktober 2021

Hvis du kender en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for Danmarks veteraner, så er det nu og frem til den 31. oktober, at Forsvarsministeriet modtager indstillinger til Årets Veteranvirksomhed 2021.
Prisen uddeles for tredje gang til en virksomhed, som har gjort en særlig stor og anerkendelsesværdig indsats for at rekruttere og fastholde veteraner på arbejdsmarkedet.


Vælgermøde med fokus på Veteraner

Kilde: sn.dk. 21. oktober 2021

Onsdag den 27. oktober kl. 17-19 på Egholm Museum holder Veterancafé Lejre debat- og vælgermøde med fokus på Lejres Veteraner. Debat- og vælgermødet er for alle interesserede. Lejre kommune har endnu ikke vedtaget en veteranpolitik selvom skiftende regeringer har opfordret til, at der lokalt udarbejdes politik på området. For at sætte fokus på dette og få en debat med politikere opstillet til kommunalbestyrelsen har foreningen Veterancafé Lejre arrangeret et debat- og vælgermøde. Mødet er på Egholm Museum, Trehøjevej 47, 4070 Kirke Hyllinge.


Danmark sender fregatten Esbern Snare til Guinea-bugten

Kilde: fmn.dk, 22. oktober 2021

På søndag sætter fregatten Esbern Snare og sin besætning kursen mod Guineabugten fra flådestationen i Frederikshavn.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste ugeHvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...