Presseklip for Veteraner, uge 43/2018


Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. oktober 2018


Kronprinsen på særlig rejse: Derfor er han i Australien

Kilde: kendte.dk, 22. oktober 2018

Kronprins Frederik går en travl tid i møde. Hans kongelige højhed er nemlig taget et smut til Australien, hvor han i den næste uge vil opholde sig i Sydney for at følge multisporteventet Invictus Games. Det stort anlagte sportsstævne er for syge, sårede og skadede veteraner fra hele verden, hvor flere danske veteraner også vil være i kamp.


Sølvvindere får ro af at sejle (Video)

Kilde: kriger.dk, 22. oktober 2018

Fire danske veteraner vinder en sølvmedalje i sejlkonkurrencen ved Invictus Games. Men det er ikke den eneste gevinst sejlerne kan tage med sig hjem til Danmark.


Veteraner får ly og lise for mørke tanker i nye shelters

Kilde: JydskeVestkysten, 23. oktober 2018

Veteraners Levevilkår ved har fået doneret tre shelters, hvoraf den første er stillet op i Militærskoven syd for Varde.


Se de skønne billeder: Kronprinsen, Harry og Meghan i rørende australsk hyldest

Kilde: kendte.dk, 23. oktober 2018

Både det danske og britiske kongehus hylder i disse dage krigsveteraner ved Invictus Games i Australien.


Skadet veteran løber sig tilbage på sporet

Kilde: Mediehuset Midtjyllands Avis, 24. oktober 2018

Oplevelser i Bosnien betød, at Michael Gjøde mange år senere fik et knæk. Nu har han sammen med andre veteraner løbet sig tilbage på sporet.


Veteraner fejrede FN-fødselsdag på havnen

Kilde: Randersidag, 24. oktober 2018

Første skridt til nye rutiner omkring den nyindviede mindesten for Danmarks Udsendte ved Mindeankret på Randers Havn blev taget onsdag i forbindelse med FNs fødselsdag.


Julegudstjeneste 2018

Kilde: Veterancenteret 25. oktober 2018

Veterancentret i Ringsted har hermed fornøjelsen af at invitere veteraner og pårørende til julegudstjeneste og efterfølgende hyggeligt samvær.


Joachim takkede veteraner: Benny fra Fredericia var den første i verden med FN-hue

Kilde: Fredericia Dagblad, 26. oktober 2018

Danmarks Veteraner fejrede 50-års jubilæum på Ryes Kaserne med kongelig deltagelse. Medaljer uddelt til blandt andre Benny Lauridsen. Han var første menige i verdenshistorien med blå baret.


Veteraner fejrer 50 år som forening

Kilde: TV Syd, 26. oktober 2018

(Video varighed 5 min. 42 sek.)


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge.


Fejring af FN-dag på Kastellet

Udgivet 23. oktober 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...