Presseklip for Veteraner, uge 43/2019

Presseklip indsamlet i ugen 21. – 27. oktober 2019


Bedre indsats for veteraner

Kilde: Roldskov:Bladet, 21. oktober 2019

Rebild Kommune satser i fremtiden på at kunne yde en endnu bedre indsats for de 270 veteraner, der bor i kommunen.
Det er i hvert fald formålet med en ny samarbejdsaftale, som borgmester Leon Sebbelin netop har indgået med Forsvarets Veterancenter.


Læsegruppe for veteraner

Kilde: Vejle Bibliotekerne, 21. oktober 2019

Biblioteket opretter en læsegruppe for krigsveteraner. En god kop kaffe og en god historie kan noget særligt. Biblioteket tilbyder begge dele til krigsveteraner.


FN’s 71-års fødselsdag

Kilde: randersidag.dk, 22. oktober 2019

Veteran Knud Spangsø fortæller:
Torsdag den 24. oktober markerer vi FN’s 71-års fødselsdag.
Organisationen blev oprettet i kølvandet på 2. Verdenskrig, og skulle medvirke til, at der aldrig mere kom en global krig, som vi netop havde oplevet i årene 1940 – 1945, og for øvrigt også gjorde i 1914 – 1918.


FN-dag 24.oktober

Kilde: forsvaret.dk, 23. oktober 2019

FN-dagen markeres af udsendte soldater i de danske missioner og af veteraner hjemme i Danmark.


Veteraner markerer FN-dag

Kilde: Youtube, 24. oktober 2019

Video


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

228 Veteraner med familier på efterårs sjov i Fårup Sommerland

Udgivet 21. oktober 2019


Har du savnet et sted, hvor du kan finde alle arrangementer rettet mod veteraner?

Udgivet 22. oktober 2019


Veteranstøttens Årsmøde 2019

Udgivet 24. oktober 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...