Presseklip for Veteraner, uge 43/2021

Presseklip indsamlet i ugen 25. – 31. oktober 2021

Krigsveteran kom i job: – Min PTSD er mere eller mindre kørt ud på et sidespor

Kilde: tvmidtvest.dk 25. oktober 2021

52-årige Morgan Volis er krigsveteran og derfor på førtidspension. Men som noget nyt er han begyndt at arbejde tolv timer om ugen hos ishockeyklubben Blue Fox i Herning, hvor han har fået en kontorplads.
Hans første opgave er et projekt kaldet ”Veteranmatch”, hvor han skal stå for at kontakte veteranforeningerne i området, og gøre dem interesseret i et tiltag, hvor kommuner, sportsklubber og Dansk Idrætsforbund gør en indsats for at få dem i arbejde.


Soldaterveteran på jagt: – Jeg har ikke altid overskud til at møde ind et fast tidspunkt, en bestemt dag. Men derfor kan jeg måske godt finde et sted, hvor jeg kan bidrage

Kilde: Fyns Amts Avis, 30. oktober 2021

To gange tre timers arbejde om ugen var for meget for Jon Printzlau, der lider af PTSD efter at have været udsendt til Kosovo og Afghanistan som soldat. I denne måned var han til jobmatch med tre virksomheder for at finde noget meningsfuldt at lave.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Arrangementer for veteraner og pårørende i næste uge

31. oktober 2021


Billeder fra fejringen af FN-dagen på Kastellet

26. oktober 2021


GIV AGT Ugens Virtuelle Udpluk – Afghanistan fortsat… ISAF Feyzabad 2005 – 2008

26. oktober 2021


Karina Schmitt introducerer sin bog Da tyskerne kom

25. oktober 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...