Presseklip for Veteraner, uge 44/2018


Presseklip indsamlet i ugen 29. oktober – 4. november 2018


I fredags overrakte H.K.H. Prins Joachim fortjenstmedaljer til veteraner ved foreningen Danmarks Veteraners parade på Ryes Kaserne i Fredericia.

Kilde: Det Danske Kongehus (Facebook), 29. oktober 2018


“Soldatermor” fortæller i Veterancafeen

Kilde: ugeavisen.dk, 30. oktober 2018

Fredericia: Ruth Brik Christensen er leder af KFUM’s soldaterhjem, og hun har været udsendt til både Irak, Afghanistan og Libanon, hvor hun indtager rollen som “soldatermor” for de udsendte.


Veteraner med PTSD søger ”second opinion” forgæves

Kilde: dr.dk, 31. oktober 2018

26 ud af 27 veteraner har fået afslag efter at have fået ny lægeerklæring. Spild af kræfter at søge, siger advokat.


Danmark øger bidraget til United Nations Command i Sydkorea

Kilde: Forsvarsministeriet, 1. november 2018

Regeringen har besluttet at imødekomme en anmodning om forstærkning fra United Nations Command (UNC) i Sydkorea for at støtte afspændingen mellem Nord- og Sydkorea.


Rørt prins Joachim fik medalje af veteraner

Kilde: Billed Bladet, 3. november 2018

Prins Joachim blev meget berørt ved paraden for Danmarks Veteraner på Ryes Kaserne i Fredericia.


Veteran: Jeg har givet op

Kilde: Fredericia Dagblad, 4. november 2018 (kræver abonnement)

Som veteran og ramt af PTSD er det ro, der er den bedste medicin. Den henter nogle veteraner i skoven på hemmelige steder som her, hvor Trekantområdets Veteranhjem har etableret sheltere. Men veteran og tidligere bestyrelsesmedlem for veteranhjemmet i Fredericia, Nicolaj Sune, mener, at roen også burde kunne findes i veteranhjemmet på Ansgarsvej.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Billeder fra festligholdelsen af Danmarks Veteraners 50 års jubilæum

Udgivet: 29. oktober 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...