Presseklip for Veteraner, uge 44/2019

Presseklip indsamlet i ugen 28. oktober – 3. november 2019


Opstart af tilbud til veteraner og pårørende i Rødovre

Kilde: Rødovre Frivilligcenter, 28. oktober 2019

Rødovre Frivilligcenter starter tilbud til veteraner og pårørende.
Er du selv veteran eller pårørende til en veteran, eller bare interesseret i at bidrage i forbindelse med opstart og etablering af frivilligt tilbud til veteraner og pårørende, så kontakt:
Kirstine Rønnov Due på tlf.: 24 78 87 99 eller e-mail kirstine@rfcenter.dk


Veteranernes udvidede mødested indvies

Kilde: JydskeVestkysten, 29. oktober 2019

HADERSLEV: De lokale veteraner har længe haft et mødested i Lavgade 9. Det er nu blevet udvidet. De nyrenoverede lokaler indvies på fredag klokken 13.
Det sker på 3. sal. Indvielsen rykker derpå ned på 1. sal i det pædagogiske rehabiliteringscenter Verdandes lokaler på 1. sal, da der er bedre plads.


Myndighederne svigter vores veteraner

Kilde: Berlingske, 30. oktober 2019

7. oktober skrev Berlingske om indholdet af Soldaterlegatets rapporter over myndighedernes behandling af krigsveteraners arbejdsskadesager. Det er nedslående læsning.
Der rejses i rapporterne alvorlig kritik af sagsbehandlingen i både Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) og Ankestyrelsen (AST). Sagerne bedømmes hårdere, end der er hjemmel til, og myndighederne lader forhold indgå i bedømmelserne af sagerne, der heller ikke er hjemmel til.


Frivilligværket og Veteran Caféen spiller op til Dansk

Kilde: Randers Amtsavis, 31. oktober 2019

Randers: Når Spil Dansk-ugen afvikles, forvandler Frivilligværket sig til et spillested, når de i samarbejde med Veteran Caféen slår dørene op for en akustisk koncert med Jacob Friis Lind.


Indstil en organisation til ”Årets Veteranvirksomhed” nu

Kilde: Forsvarsministeriet, 31. oktober 2019

Kender du en organisation eller virksomhed, som gør en helt særlig indsats for veteraner? Så kan du nu indstille den til ”Årets Veteranvirksomhed” – en ny pris, indstiftet af forsvarsminister Trine Bramsen.


Nyt samarbejde med Forsvarets Veterancenter

Kilde: Fredensborg Kommune, 31. oktober 2019

Fredensborg Kommune har indgået en aftale med Forsvarets Veterancenter om fremtidigt samarbejde om både at anerkende indsatsen og forbedre veteranernes vilkår.


Soldater advarer: Nedprioritering af missionsforberedelse kan koste dyrt

Kilde: Olfi, 31. oktober 2019

Der er ikke meget train as you fight over missionsforberedelserne, når danske soldater sendes til Afghanistan i forbindelse med Operation Resolute Support. For få instruktører og manglende kontinuitet i træningen risikerer at bringe danske liv i fare. Det mener flere hjemvendte soldater, der kalder nedprioriteringen af træningen for ”grotesk”.


Veteran-projekt kom skidt fra start: Ingen meldte sig

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Tilbud til krigs-veteraner om at tage grunduddannelse som brandmand ved TrekantBrand solgte ikke: Selvom der er over 700 veteraner i Vejle, fik projektet ingen henvendelser.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Stadig ledige pladser på turen til Normandiet

Udgivet 29. oktober 2019


Tilbagemelding fra Operators Hockey Clubs tur til USA

Udgivet 31. oktober 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...