Presseklip for Veteraner, uge 44/2017

Presseklip indsamlet i perioden 30. oktober – 5. november 2017


Tønder svigter

Kilde: JydskeVestkysten, 30. oktober 2017

Læserbrev: Øget selvmordsrisiko, opbrud i familien, hjemløshed, misbrug, social isolation. Tallene taler deres klare sprog. Tønder svigter sine veteraner fra internationalt arbejde. 209 borgere fra Tønder har været udsendt. Samtidig har hver veteran ifølge forsvaret otte pårørende som påvirkes af deres tilstand.


Mennesker i Balance

Kilde: folketidende.dk, 30. oktober 2017

I Venstre går vi til valg på at få en kommune i balance. En kommune i balance bygges på mennesker i balance. Derfor er en af mine mærkesager en Anerkendende Veteran Politik.

Da vi skulle forsvare vores mærkesager vedr. vores kandidat opstilling, havde jeg som den eneste kandidat Veteran politik på programmet, jeg har så efterfølgende fundet ud af at jeg faktisk (så vidt vi ved) er den eneste af alle kandidaterne i samtlige partier i Guldborgsund kommune der har en anerkendende Veteran politik på programmet.


Debat: Opbakning til vores veteraner

Kilde: sn.dk, 31. oktober 2017

Det er så vigtigt, at der bliver taget hånd om veteranerne ikke kun i valgkampen, men i allerhøjste grad også efter valget.
Vi var på besøg i torsdags, hvor jeg havde lovet at følges med en pårørende som skulle på besøg for første gang. Vi havde ikke været der særlig længe før vi kunne mærke den hjertevarme og omsorg de har for hinanden. Veteranerne er ved at få deres forening op at køre, og jeg kunne da ikke lade være med at melde mig som frivillig, hvor jeg kan give en hånd med efter behov.


Veteranalliancen: Sådan skal en veteranpolitik være

Kilde: folkebladet.dk, 31. oktober 2017

I foråret fremlagde Dansk Folkeparti et forslag til en veteranpolitik, og på budgettet for 2018 er der afsat 250.000 kroner til en veteranpolitik. I tirsdags havde Det Konservative Folkeparti i Glostrup inviteret Veteranalliancen til møde i Glostrup Fritidscenter. Veteranalliancen er en organisation, der kæmper for bedre forhold for veteraner. Her fortalte Veteranalliancen, hvilke ønsker de har til en veteranpolitik.


Veteran Cafe indviet i Hadsund

Hadsund folkeblad.dk, 1. november 2017

Hele fredag eftermiddag var der en lind strøm af gæster til åbent hus hos Mariagerfjord Veteran Cafe i Hadsund, hos Frivillige Centret i Kirkegade.


90.000 kr. til Veteran Oasen

Kilde: AaB TV, 1. november 2017

Med salget af AaB’s blå velgørenhedstrøje har AaB sammen med hummel og Spar Nord doneret 90.000 kr. til Veteran Oasen, der er et socialt netværk for krigsveteraner. Donationen sker som en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning.


Soldatens Hus styrker netværksdannelse

Kilde: Soldaterlegatet.dk, 1. november 2017

Formålet med foreningen ’Soldatens Hus’ er at skabe et uafhængigt forum, hvor nuværende og tidligere soldater kan diskutere muligheder og udfordringer relateret til soldaterlivet. Her godt syv måneder efter foreningens første arrangement, viser status, at der er behov for tiltag som disse.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...