Presseklip for Veteraner, uge 45/2019

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. november 2019


DIF Soldaterprojekt forlænges

Kilde: dif.dk, 4. november 2019

Gennem de sidste otte år har DIF Soldaterprojekt forsøgt at hjælpe psykisk og fysisk skadede veteraner til et bedre liv via idræt, fællesskaber og ikke mindst fysisk aktivitet i trygge rammer.


Bibliotekstilbud til veteraner

Kilde: Vejle Bibliotekerne, 7. november 2019

Bibliotekaren læser historier for krigsveteraner. En god kop kaffe og en god historie kan noget særligt. Biblioteket tilbyder begge dele til krigsveteraner.


Vi vil arbejde for, at der skabes en koordinatorstilling, der kan sikre veteranerne et tåleligt og trygt miljø (Læserbrev)

Kilde: Fredericia Dagblad, 7. november 2019

Det er vel ærligt talt et folketingsanliggende, men indtil det sker, bør vi som kommune vise vejen for disse veteraner, der om nogen har ydet et kæmpe bidrag med livet som indsats.


Frivillige skaber en gratis juleoplevelse: – Det er en gave til Kolding

Kilde: Ugeavisen-kolding.dk, 7. november 2019

Immanuelskirken bliver rammen om en korkoncert, som skal være en ny juletradition i Kolding. Koncerten skal laves af frivillige sangere, og det skal være en gratis oplevelse i december.


Mellem fjender: “Fucking landsforræderiske perkersnude”

Kilde: tvguide.dk, 7. november 2019

“I dag skammer jeg mig over Dannebrog”, skrev debattør og pacifist Jens Philip Yazdani på flagdagen, som er den officielle mærkedag, hvor udsendte soldater og veteraner hyldes.


Dobbeltkoncert med Søværnets Tamburkorps og Chapean Brass Band

Kilde: gkkultur.dk, 8. november 2019

Næstved musikskoles Chapean Brass Band er stolte af at kunne præsenterer dobbelt koncert med Søværnets Tamburkorps. Det er en unik mulighed for både Chapeans medlemmer, men også dets publikum, for at opleve messingmusik fra øverste hylde.
Alt overskud fra koncerten går ubeskåret til veteranforeningernes arbejde for veteraner i og omkring Næstved.


Omsorgsvigtede soldater – En historie om PTSD (PODCAST)

Kilde: buzzsprout.com, 8. november 2019

En ung dansk soldat vender hjem fra Afghanistan. Det han har oplevet har mærket ham for livet. Det er svært at få hverdagen til at fungere, selv sexlivet er påvirket af den konstante stress-tilstand.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Veteranstøtten overskrider igen alle grænser

Udgivet 5. november 2019


Nu er det blevet lettere at dele nyheder, aktiviteter m.v. som er slået op på hjemmesiden

Udgivet 5. november 2019


Med Veteranstøtten på MC-tour

Udgivet 6. november 2019


Veterancentrets Julegudstjeneste 2019

Udgivet 8. november 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....