Presseklip for Veteraner, uge 45/2019

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. november 2019


DIF Soldaterprojekt forlænges

Kilde: dif.dk, 4. november 2019

Gennem de sidste otte år har DIF Soldaterprojekt forsøgt at hjælpe psykisk og fysisk skadede veteraner til et bedre liv via idræt, fællesskaber og ikke mindst fysisk aktivitet i trygge rammer.


Bibliotekstilbud til veteraner

Kilde: Vejle Bibliotekerne, 7. november 2019

Bibliotekaren læser historier for krigsveteraner. En god kop kaffe og en god historie kan noget særligt. Biblioteket tilbyder begge dele til krigsveteraner.


Vi vil arbejde for, at der skabes en koordinatorstilling, der kan sikre veteranerne et tåleligt og trygt miljø (Læserbrev)

Kilde: Fredericia Dagblad, 7. november 2019

Det er vel ærligt talt et folketingsanliggende, men indtil det sker, bør vi som kommune vise vejen for disse veteraner, der om nogen har ydet et kæmpe bidrag med livet som indsats.


Frivillige skaber en gratis juleoplevelse: – Det er en gave til Kolding

Kilde: Ugeavisen-kolding.dk, 7. november 2019

Immanuelskirken bliver rammen om en korkoncert, som skal være en ny juletradition i Kolding. Koncerten skal laves af frivillige sangere, og det skal være en gratis oplevelse i december.


Mellem fjender: “Fucking landsforræderiske perkersnude”

Kilde: tvguide.dk, 7. november 2019

“I dag skammer jeg mig over Dannebrog”, skrev debattør og pacifist Jens Philip Yazdani på flagdagen, som er den officielle mærkedag, hvor udsendte soldater og veteraner hyldes.


Dobbeltkoncert med Søværnets Tamburkorps og Chapean Brass Band

Kilde: gkkultur.dk, 8. november 2019

Næstved musikskoles Chapean Brass Band er stolte af at kunne præsenterer dobbelt koncert med Søværnets Tamburkorps. Det er en unik mulighed for både Chapeans medlemmer, men også dets publikum, for at opleve messingmusik fra øverste hylde.
Alt overskud fra koncerten går ubeskåret til veteranforeningernes arbejde for veteraner i og omkring Næstved.


Omsorgsvigtede soldater – En historie om PTSD (PODCAST)

Kilde: buzzsprout.com, 8. november 2019

En ung dansk soldat vender hjem fra Afghanistan. Det han har oplevet har mærket ham for livet. Det er svært at få hverdagen til at fungere, selv sexlivet er påvirket af den konstante stress-tilstand.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Veteranstøtten overskrider igen alle grænser

Udgivet 5. november 2019


Nu er det blevet lettere at dele nyheder, aktiviteter m.v. som er slået op på hjemmesiden

Udgivet 5. november 2019


Med Veteranstøtten på MC-tour

Udgivet 6. november 2019


Veterancentrets Julegudstjeneste 2019

Udgivet 8. november 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...