Presseklip for Veteraner uge 45/2020

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. november 2020


Jobmatch på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus – Kom og mød virksomheder – måske din nye arbejdsplads

Kilde. cabi.dk, 2. november 2020

Er du jobsøgende veteran og tidligere udsendt for Forsvaret eller Politiet? Så har du en enestående mulighed for at få en uformel snak med virksomheder, der gerne vil tage veteraner i job eller praktik m.v. Kom og drik en kop kaffe, få et stykke kage og hør om mulighederne.


Nu får veteranerne en koordinator på fuld tid

Kilde: Fyens.dk, 4. november 2020

Vejle: Efter mere end et års tovtrækkeri får de over 700 veteraner i Vejle Kommune en fuldtids-ansat koordinator, som skal hjælpe og støtte veteraner og deres familier.


 Gardernes Nytårsløb

Kilde: sportstiming.dk, 5. november 2020

Det virtuelle motionsløb arrangeres af Gardernetværk på vegne af Danske Veteraner og er åbent for alle, der ønsker at løbe eller gå til støtte for den gode garder- og veteransag. (Arrangeres af Gardervetværk til støtte for Danmarks Veteraner).


Send din indstilling nu: Hvem skal modtage prisen som Årets Veteranvirksomhed?

Kilde: Forsvarsministeriet, 6. november 2020

Kender du en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for Danmarks veteraner? Så send din indstilling nu og om kort tid kårer vi modtageren af prisen Årets Veteranvirksomhed.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 8. november 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...