Presseklip for Veteraner, uge 46/2019

Presseklip indsamlet i ugen 11. – 17. november 2019

Leder af Pårørendesektionen i Veterancentret

Kilde: profiljob.dk, udgivet 11. november 2019

Vil du videreudvikle dine lederkompetencer i en organisation hvor ledelse er højt på dagsorden, hvor der er rum for udvikling og sparring, og hvor du er med til at sætte retning og præge udviklingen af den fremtidige støtte til veteraner og deres pårørende, så har vi et spændende job til dig.


Lions Sønderborg gav 25.000 kroner til krigsveteranerne

Kilde: Sønderborg Nyt, 14. november 2019

Torsdag aften gav Lions Sønderborg en donation på 25.000 kroner til krigsveteranerne.
Det var Per Beierholm fra Lions Sønderborg, der gav de mange penge videre til veterankoordinator Kim Andersen.


Erik Hein er ny leder af KFUMs Soldaterhjem i Varde

Kilde: ugeavisen-varde.dk, 14. november 2019

Efter nogle måneders søgen er den nye leder af KFUMs Soldaterhjem i Varde nu fundet. Den 56-årige Erik Hein fra Vindinge ved Roskilde begynder i jobbet 1. december, og snart flytter han ind i lederboligen i Varde med hustruen Nelly.


Filmpris til dokumentar om stevnsbo

Kilde: Stevnsbladet, 14. november 2019

I Afghanistan bliver kampvognskommandør Jacob Panton-Kristiansen ramt af en granat, skudt fem gange af en snigskytte og dør på operationsbordet.


Ny festival på kasernen: Internationalt YouTube-fænomen kommer til Skive

Kilde: Skive Folkeblad, 15. november 2019

Den internationale Engage-festival i Skive, som er arrangeret til fordel for militære veteraner, men åben for alle, satser ungt med det nyeste navn på plakaten. Det er det internationale YouTube-fænomen »Frog Leap«, som er den seneste tilføjelse til rækken af navne på Skive Kaserne. Scarlet Pleasure, Magtens Korridorer og Carpark North er allerede offentliggjort.

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Efterlysning!!! 

Udgivet 12. november 2019


Mission Gin

Udgivet 15. november 2019


Veteranrejsen 2019 til Cypern

Udgivet 16. november 2019


Hjælp søges til bachelorprojekt omhandlende veteraner med PTSD

Udgivet 17. november 2019

Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

 

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...