Presseklip for Veteraner, uge 46/2020

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. november 2020


Veteranstrategi: Magtkampe succeser og blåøjede visioner

Kilde: Podcast fra Folk & Sikkerhed, 10. november 2020

I denne udgave af Forsvarspodcasten sætter vi fokus på veteraner. Det gør vi fordi der de seneste år er kommet et meget stort fokus på veteraner. Interessen kommer fra erhvervslivet, politikere, kommuner, forskningsprojekter, pårørende til veteranerne og selvfølgelig fra veteranerne selv.


Opklaringssoldater er klar til at overtage ansvar i Kabul

Kilde: forsvaret.dk, 10. november 2020

Det næste danske bidrag til NATOs mission i Afghanistan har afsluttet deres sidste øvelse og er klar til at tage af sted. Hovedbidraget opstilles igen af Gardehusarregimentets opklaringsbataljon fra Bornholm.


Nyt samarbejde skal hjælpe veteraner (Videoklip)

Kilde: tvsyd.dk, 11. november 2020


Glostrup har fået ny veterankoordinator

Kilde: Folkebladet for Glostrup – Brøndby – Vallensbæk, 13. november 2020

Glostrup Kommunes nye veterankoordinator vil i tæt kontakt med foreningsverdenen for at formidle viden om veteraner. Hun glæder sig til at møde Glostrups veteraner og deres pårørende og formidle de muligheder, de har via veteransagen


Der er behov for en veterankoordinator (Videoklip)

Kilde: tvsyd.dk, 13. november 2020


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 15. november 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...