Presseklip for Veteraner, uge 47/2018

 

Presseklip indsamlet i ugen 19. – 25. november 2018


Nyt feriecenter for veteraner kræver en dispensation

Kilde: Dagblader Holstebro Struer. 19. november 2018

Der er opstået en uventet hindring for de planer om feriehytter til krigsveteraner, som der er planer om at bygge ved Flamingo Naturpark. Ideen er otte feriehytter omkring knap en hektar nygravet sø.


Koner til traumatiserede soldater står frem

Kilde: bt.dk, 19. november 2018

Over 150 koner og kærester til traumatiserede soldater har fundet sammen i et netværk, der midt i en ofte kvælende hverdag giver dem mulighed for at komme oven vande og trække vejret.


Gratis psykoterapi til krigsveteraner

Kilde: www.carl-mar.dk

Gratis krop og psykoterapi for Krigs veteraner hos Carl-Mar Møller.


PTSD-ramt veteran: Stråsø Plantage er min lykkepille

Kilde: tvmidtvest.dk, 20. april 2018

Den danske naturkanon er i dag blevet udgivet og den har et midt- og vestjysk aftryk i form af Vind Hede og Stråsø Plantage.
15 steder har fået plads i naturkanonen, steder som er blevet indstillet af ganske almindelige borgere. En af dem der har sendt en indstilling afsted er Lars Mikkelsen, som er krigsveteran og ramt af PTSD.


Indsigt og udsyn på Viden om Veteraner 2019

Kilde: Veterancenteret, 23. november 2018

Reservér allerede nu den 3. april 2019, hvis du vil deltage på den store årlige veterankonference Viden om Veteraner. Overskriften for konferencen bliver Indsigt og udsyn.


Korshær mister penge til krigsveteraner: Som at fodre hunden med sin egen hale, mener SF

Kilde: Horsens Folkeblad, 24. november 2018

Politikere tager fra Kirkens Korshær for at give til krigsveteraner. Det svarer til at fodre hunden med sin egen hale, mener SF, mens DF påpeger, at pengene nødvendigvis skal findes andre steder.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Mindearrangement for faldne frihedskæmpere

Udgivet 23. november 2018


Mindehøjtidelighed på Skæring Hede

Udgivet 24. november 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...