Presseklip for Veteraner, uge 49/2018

Presseklip indsamlet i ugen 3. – 9. december 2018


Ildsjæle hædret med medalje fra Forsvarsministeren

Kilde: Veterancenteret, 3. december 2018

Der var medaljer og rosende ord, da Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen havde inviteret Simone Bech Nielsen fra “Vi tænker på dig” og Christian Kurt Nielsen fra Fonden Danske Veteranhjem til ceremoni i fredags.


Smuk julegudstjeneste i godt selskab

Kilde: Veterancenteret, 5. december 2018

Den traditionsrige Sct. Bendts Kirke i Ringsted lagde rammerne til Veterancentrets julegudstjeneste. På kirkebænkene var der inviteret en masse repræsentanter fra de danske veteranorganisationer, kollegaer og chefer i Forsvaret og kommunens borgere, som havde lejlighed til at komme forbi.


Skulderklap: Når store træer vælter skyder nye op

Kilde: JydskeVestkysten, 6. december 2018

Claus Kring (47) får skulderklappet af Sydbank og JydskeVestkysten for sin indsats for veteransoldater med sår på sjælen.


Veteraner kritiserer kommunes håndtering af sag om bosted

Kilde: TVmidtvest.dk, 8. december 2018

Et bosted for veteraner står højt på ønskelisten hos Veteranstøtten i Danmark. Men ansøgningen, som er blevet sendt til Holstebro Kommune, er aldrig blevet besvaret, og det møder nu kritik. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer lørdag.


Kovending: Klar til dispensation, så krigsveteraner kan få ro i spredte hytter

Kilde: dagbladet-holstebro-struer, dk, 9. december 2018

Erhvervsstyrelsen åbner nu for, at hytter godt må ligge spredt ved Flamingo Naturpark, så de også kan bruges af veteraner. Styrelsen har slet ikke vidst, at stedet var tiltænkt krigsveteraner, da den begrænsede afstanden mellem hotelhytterne.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


VETCAMP 2018

Udgivet 4. december 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....