Presseklip for Veteraner, uge 49/2018

Presseklip indsamlet i ugen 3. – 9. december 2018


Ildsjæle hædret med medalje fra Forsvarsministeren

Kilde: Veterancenteret, 3. december 2018

Der var medaljer og rosende ord, da Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen havde inviteret Simone Bech Nielsen fra “Vi tænker på dig” og Christian Kurt Nielsen fra Fonden Danske Veteranhjem til ceremoni i fredags.


Smuk julegudstjeneste i godt selskab

Kilde: Veterancenteret, 5. december 2018

Den traditionsrige Sct. Bendts Kirke i Ringsted lagde rammerne til Veterancentrets julegudstjeneste. På kirkebænkene var der inviteret en masse repræsentanter fra de danske veteranorganisationer, kollegaer og chefer i Forsvaret og kommunens borgere, som havde lejlighed til at komme forbi.


Skulderklap: Når store træer vælter skyder nye op

Kilde: JydskeVestkysten, 6. december 2018

Claus Kring (47) får skulderklappet af Sydbank og JydskeVestkysten for sin indsats for veteransoldater med sår på sjælen.


Veteraner kritiserer kommunes håndtering af sag om bosted

Kilde: TVmidtvest.dk, 8. december 2018

Et bosted for veteraner står højt på ønskelisten hos Veteranstøtten i Danmark. Men ansøgningen, som er blevet sendt til Holstebro Kommune, er aldrig blevet besvaret, og det møder nu kritik. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer lørdag.


Kovending: Klar til dispensation, så krigsveteraner kan få ro i spredte hytter

Kilde: dagbladet-holstebro-struer, dk, 9. december 2018

Erhvervsstyrelsen åbner nu for, at hytter godt må ligge spredt ved Flamingo Naturpark, så de også kan bruges af veteraner. Styrelsen har slet ikke vidst, at stedet var tiltænkt krigsveteraner, da den begrænsede afstanden mellem hotelhytterne.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


VETCAMP 2018

Udgivet 4. december 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...