Presseklip for Veteraner, uge 49/2019

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. december 2019


Åbner café for veteraner

Kilde: sn.dk, 3. december 2019

Torsdag den 5. december kl. 17 slår Glostrup dørene op for den nye veterancafé og inviterer alle med indenfor.
Veterancafeen bliver åbnet af Glostrups borgmester John Engelhard og er resultatet af en progressiv veteranpolitik, som har nydt bred opbakning hos både veteraner, borgere og lokalpolitikere.


Lions Club inviterede veteraner på fisketur med stor donation

Kilde: VordingborgNetavis

Veteran Café Vordingborg fik 26.000 kroner til fisketur. Den store check blev overrakt af zoneformanden Jens Nielsen  for Lions Club Storstrømmen.


Krigsveteraner får en sansehave

Kilde: JydskeVestkysten, 6. december 2019

Fyrmesterens have ved Kegnæs Fyr skal indrettes, så hjemvendte soldater med flossede nerver kan finde ro.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Mission Update nr. 48 – 2019

Udgivet 5. december 2019


Danmarks Veteraner nåede i mål! 

Udgivet 6. december 2019


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 8. december 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...