Presseklip for Veteraner, uge 5/2021

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. februar 2021

Veterankoordinator er klar til at styrke indsatsen for veteraner og deres familier

Kilde: ritzau.dk, 1. februar 2021

René Lenskjold har i dag første arbejdsdag som Esbjerg Kommunes nye veterankoordinator. Han har blandt andet over 25 års erfaring fra forsvaret, og han brænder for det strategiske arbejde med at styrke veteranindsatsen og ikke mindst for at skabe solidt samarbejde mellem kommunen og civilsamfundet.


Krigsveteraner: Det ville være godt med én adgangsvej ind til kommunen

Kilde: Dagbladet Ringkøbing Skjern, 03. februar 2021

Den nyoprettede forening Veteraner ved Fjorden ønsker, at Ringkøbing-Skjern også får en veterankoordinator, som Esbjerg Kommune netop har fået. – Når foreningen er kommet godt i gang, tager vi gerne en dialog om det fremtidige samarbejde, siger socialudvalgsformand Lennart Qvist.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Viden om Veteraner 2021

Udgivet 2. februar 2021


Live on location

Udgivet 5. februar 2021


Salg af lodsedler til gavn for KFUM´s Soldatermission

Udgivet 6. februar 2021


Events for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 7. februar 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...