Presseklip for Veteraner, uge 5/2021

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. februar 2021

Veterankoordinator er klar til at styrke indsatsen for veteraner og deres familier

Kilde: ritzau.dk, 1. februar 2021

René Lenskjold har i dag første arbejdsdag som Esbjerg Kommunes nye veterankoordinator. Han har blandt andet over 25 års erfaring fra forsvaret, og han brænder for det strategiske arbejde med at styrke veteranindsatsen og ikke mindst for at skabe solidt samarbejde mellem kommunen og civilsamfundet.


Krigsveteraner: Det ville være godt med én adgangsvej ind til kommunen

Kilde: Dagbladet Ringkøbing Skjern, 03. februar 2021

Den nyoprettede forening Veteraner ved Fjorden ønsker, at Ringkøbing-Skjern også får en veterankoordinator, som Esbjerg Kommune netop har fået. – Når foreningen er kommet godt i gang, tager vi gerne en dialog om det fremtidige samarbejde, siger socialudvalgsformand Lennart Qvist.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Viden om Veteraner 2021

Udgivet 2. februar 2021


Live on location

Udgivet 5. februar 2021


Salg af lodsedler til gavn for KFUM´s Soldatermission

Udgivet 6. februar 2021


Events for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 7. februar 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.