Presseklip for Veteraner, uge 50/2017

Presseklip samlet i ugen 11. – 17. december 2017


At navigere i ukendt terræn (Boganmeldelse)

Kilde: BogMarkedet, 11. december 2017

Soldaterveteraner har en hel unik holdånd. På alle niveauer har veteranerne været vant til at tænke ud af boksen, udnytte de forhåndenværende muligheder og skabe løsninger i kaos. Det er naturligt for veteraner at forvente, at planer ikke holder, og de går derfor ikke i panik, når ulykken eller bare det uforudseelige opstår. I vores omskiftelige verden er det efterspurgte kompetencer på det civile arbejdsmarked, så hvorfor er det så svært for kompetente veteraner at komme ind på det civile arbejdsmarked?


Julecamp med idræt og hygge for veteraner og deres familie

Kilde: Fredericia Dagblad, 15. december 2017

50 veteraner og deres pårørende er her i weekenden samlet i DGI Huset i Vejle til en stor julecamp med det mål: at give veteranerne og deres familie en god og hyggelig fælles idrætsoplevelse.


Slagelse får officiel strategi der skal hjælpe veteraner

Kilde: sn.dk, 15. december 2017

Med både Antvorskov Kasserne og Flådestation Korsør inden for kommunegrænsen, har Slagelse Kommune også mange bosatte veteraner – cirka 800 i alt. Blandt dem er der en del, der oplever store udfordringer, efter at de er kommet hjem fra deres udstationeringer – eksempelvis med posttraumatisk stress.


Gribskovs krigsveteraner skal gå til Jette Hansen

Kilde: Ugeposten, 15. december 2017

På efterårets flagdag for nationens udsendte, blev det af borgmester Kim Valentin (V) proklameret, at nu havde Gribskov Kommune fået sin første veterankoordinator.
En koordinator der skulle være de hjemvendte soldaters indgang til kommunen og det civile samfund, efter endt udsendelse.
Og nu er hun så klar til at blive vist frem, Gribskov Kommunes nye veterankoordinator.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...