Presseklip for Veteraner, uge 50/2018


Presseklip indsamlet i ugen 10. – 16. december 2018


Trods mulig dispensation: Veteran-bosted tæt på at falde på gulvet

Kilde: Dagbladet Holstebro Struer, 10. december 2018

Selvom Erhvervsstyrelsen måske vil dispensere, så hytter godt må ligge spredt omkring en sø ved Flamingo Naturcenter, så bringer det ikke det bosted for krigsveteraner i mål, som Veteranstøtten i Danmark har haft planer om.


Krigen i Afghanistan er ikke tabt endnu, for den er ikke forbi

Kilde: Berlingske, 10. december 2018

Det sidste kapitel om krigen i Afghanistan er ikke skrevet endnu. Hver evig eneste dag opererer mere end 100 danske soldater i Kabul, side om side med en lille million afghanske sikkerhedsstyrker og soldater fra mere end 40 nationer. Krigen i Afghanistan kan ikke vindes militært.


Anerkendelse af Danmarks Vogtere – vores soldater (Læserbrev)

Kilde: JydskeVestkysten, 11. december 2018

Vores soldater skal som andre samfundsgrupper i Danmarks defineres. Så er politikken nemlig på plads. Soldater er veteraner, og en veteran defineres som en soldat, der har været udsendt på mission for Danmark.


Afghanistan-tolkeaftale forlænges

Kilde: Forsvarsministeriet, 14. december 2018

Regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti har indgået aftale om at forlænge aftale om håndtering af situationen for tolke og andre lokalt ansatte i Afghanistan af 22. maj 2013 (tolkeaftalen) frem til udgangen af 2019.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


March for the fallen

Udgivet 10. december 2018


Danmarks Veteraners Mindedag

Udgivet 16. december 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...