Presseklip for Veteraner, uge 50/2019

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. december 2019


Skal vi bruge flere penge på forsvar, bør de gå til veteraner og uddannelse af unge

Kilde: Information, 10. december 2019

Øger vi forsvarsbudgettet for at leve op til Trumps krav om to procent af BNP, bør vi investere pengene, så de kommer det omgivende samfund til gavn. For eksempel ved at oprette praktikpladser i forsvaret og hjælpe veteraner bedre, skriver Søren Valgreen Knudsen og Morten Ryom i dette debatindlæg.


Veteraner får kontant støtte efter jubilæum

Kilde: sn.dk, 14. december 2019

Som sidste led i afviklingen af foreningens 100 års jubilæum, kunne formanden for Køge og Omegns Garderforening med stolthed sammen med bestyrelsen overrække veterancafé Køge ved formand Thomas Buss Kristensen og veterancafé Greve/Solrød ved formand Tonny V. Nielsen hver en check på 2810 kroner. Dette er det indsamlede beløb efter foreningens 100 års jubilæum her i 2019.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Læg Veteranportalen som genvej på din smartphone og tablet

Udgivet 10. december 2019


Uddannelse som brandmand

Udgivet 11. december 2019


Mission Update nr. 49 – 2019

Udgivet 11. december 2019


Videoteket fungerer igen 

Udgivet 12. december 2019


Fra brændpunkt til beskæftigelse gentager successen

Udgivet 13. december 2019


Nyt nyhedsbrev fra Veterancentret

Udgivet 14.december 2019


Danmarks Veteraners Mindedag

Udgivet 15. december 2019


Arrangementer i næste uge

Udgivet 15. december 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...