Presseklip for Veteraner, uge 50/2021

Presseklip indsamlet i ugen 13. – 19. december 2021

Mere koordineret støtte til Veteraner

Kilde: Jammerbugt Kommune, 17. december 2021

Jammerbugt Kommune har pr. 1. januar 2022 nyudnævnt en Veterankoordinator. Indsatsen i Jammerbugt Kommune skal ses i et samarbejde med Veterancenter Danmark og den lokale indsats ”Veteran Oasen”.


Fem råd til en nytårsaften med PTSD

Kilde: Veterancentret, 17. december 2021

Veteraner med PTSD kan have det svært med en nytårsaften med lysglimt og høje brag fra raketter og bomberør. Vi har samlet fem råd, der gerne skulle gøre nytårsaften til en mere hyggelig og tryg oplevelse for PTSD-ramte veteraner.


Det gælder om at få skudt sig ind på det, som veteranerne har brændt for i Forsvaret – og så se, hvordan det kan nyttiggøres i erhvervslivet

Kilde: velkommenhjem.net, 17. december 2021

Henrik Gericke er Senior Director i Københavns Lufthavn. Ved siden arbejdet er han en fantastisk og yderst engageret mentor i VELKOMMEN HJEM. Indtil videre har han haft ikke færre end 10 veteraner igennem et forløb, og han husker hvert eneste forløb som noget særligt.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...