Presseklip for Veteraner, uge 50/2021

Presseklip indsamlet i ugen 13. – 19. december 2021

Mere koordineret støtte til Veteraner

Kilde: Jammerbugt Kommune, 17. december 2021

Jammerbugt Kommune har pr. 1. januar 2022 nyudnævnt en Veterankoordinator. Indsatsen i Jammerbugt Kommune skal ses i et samarbejde med Veterancenter Danmark og den lokale indsats ”Veteran Oasen”.


Fem råd til en nytårsaften med PTSD

Kilde: Veterancentret, 17. december 2021

Veteraner med PTSD kan have det svært med en nytårsaften med lysglimt og høje brag fra raketter og bomberør. Vi har samlet fem råd, der gerne skulle gøre nytårsaften til en mere hyggelig og tryg oplevelse for PTSD-ramte veteraner.


Det gælder om at få skudt sig ind på det, som veteranerne har brændt for i Forsvaret – og så se, hvordan det kan nyttiggøres i erhvervslivet

Kilde: velkommenhjem.net, 17. december 2021

Henrik Gericke er Senior Director i Københavns Lufthavn. Ved siden arbejdet er han en fantastisk og yderst engageret mentor i VELKOMMEN HJEM. Indtil videre har han haft ikke færre end 10 veteraner igennem et forløb, og han husker hvert eneste forløb som noget særligt.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...