Presseklip for Veteraner, uge 51/2019

Presseklip indsamlet i ugen 16. – 22. december 2019


Krigsveteraner og erhvervsfolk ror over Atlanterhavet til Caribien

Kilde: minbaad.dk, 17. december 2019

Team Row for Veterans, der består af Lasse Wulff Hansen, Michael Lynge, Mikkel Schmidt og Anders Nørregaard, satte torsdag formiddag dansk tid årene i vandet på La Gomera med kurs over Atlanterhavet mod Antigua, som ligger 5.000 kilometer vestpå.


Sønderborg har fået sin egen forening for veteraner

Kilde: JydskeVestkysten, 18. december 2019

7 lokale veteraner sig 10. december sammen og holdt stiftende generalforsamling for Veteranforeningen Sønderborg. Ideen bag foreningen er at skabe et stærkere fællesskab for veteraner i Sønderborgområdet samt samarbejde med kommunen og lokale foreninger.


Afghanistan-tolkeaftale forlænges frem til udgangen af 2020

Kilde: Forsvarsministeriet, 19. december 2019

Regeringen (Socialdemokratiet) og Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, og Liberal Alliance har indgået aftale om at forlænge aftale om håndtering af situationen for tolke og andre lokalt ansatte i Afghanistan af 22. maj 2013 (tolkeaftalen) frem til udgangen af 2020.


Politiker donerer sin løn væk

Kilde: a4nu, 20. oktober 2019

Det konservative byrådsmedlem i Hillerød Kommune Nikolaj Frederiksen har doneret sit vederlag på 7.572,69 kroner til veteraner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Nyheder og Mission Update nr. 50 – 2019 fra Forsvaret

Udgivet 17. december 2019


Invitation til nytårsgudstjeneste

Udgivet 20. december 2019


Arrangementer i næste uge

Udgivet 22. december 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kanotur med Friluftsudvalget

Veteranstøtten inviterer igen veteraner med på kanotur. Det er muligt at tage sin kæreste eller ægtefælle og børn med på turen. Det er også muligt for veteraner at tage sine forældre med i stedet for - og det er også helt ok bare at tilmelde sig selv. Tag med på...

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...