Presseklip for Veteraner uge 51/2020

Presseklip indsamlet i ugen 14. – 20. december 2020


Manglende udbetaling til veteraner på førtidspension

Kilde: hkkf, 14. december 2020

Den seneste tid er HKKF Livlinen blevet kontaktet af flere veteraner på førtidspension, der alle har modtaget en træls besked fra Udbetaling Danmark i deres E-boks.
I brevet står der, at deres førtidspension for 2021 nu er blevet beregnet, men at der har været ændringer i indkomsten, som gør, at den samlede ydelse for det nye år vil blive mindre. I nogle tilfælde medfører det, at de slet ikke vil få udbetalt penge den 30. december 2020.


Advokat i langvarig veteran-sag: Retssag forude

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad, 19. december 2020

Shaun James Aggerholms arbejdsskade-sag har været længe undervejs. Med et par nyligt vundne retssager spår hans advokat Shaun gode chancer, når det bliver hans tur til at sidde foran en dommer for at få sat et sidste punktum.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Vil du hjælpe Danmark gennem Coronakrisen – og tjene penge samtidig? (Deltid)

Udgivet 17. december 2020


Vil du hjælpe Danmark gennem Coronakrisen – og tjene penge samtidig? (Fuldtid)

Udgivet 17. december 2020


Tilmeld dig Gardernes Nytårsløb

Udgivet 19. december 2020


Events for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 20. december 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...