Presseklip for Veteraner, uge 52/2019

Presseklip indsamlet i ugen 23. – 29. december 2019


Nyt samarbejde skal hjælpe veteraner i Vesthimmerland

Kilde: TVN, 23. december 2019

62 kommuner gør det allerede og nu er Vesthimmerlands Kommune blevet nummer 63 på listen. Vesthimmerlands Kommune har indgået et samarbejde med Veterancenteret for at hjælpe de 213 registrerede veteraner i kommunen.


Ny donation fra TrygFonden: Motion og fællesskab til veteraner på is

Kilde: JydskeVestkysten, 23. december 2019

“Vojens Patriots” er Vojens Ishockey Klubs nye veteranhold, hvor alle på holdet har været udsendt af Danmark. Med en donation fra TrygFonden på 99.000 kroner kan klubben nu indkøbe ishockeyudstyr til udlån. Håbet er dermed at kunne få endnu flere veteraner til at prøve kræfter med ishockeysporten og blive en del af et sjovt og stærkt fællesskab. Den officielle overrækkelse af donationen fra TrygFonden finder sted, når SønderjyskE tørner sammen med Aalborg Pirates i Frøs Arena fredag 27. december kl. 19.30.


Veterankoordinator uden arbejde: – Selvfølgelig er der veteraner på Nordfyn

Kilde: Fyens.dk, 24. december 2019

For to år siden ansatte Nordfyns Kommune en veterankoordinator i forbindelse med en ny veteranpolitik vedtaget i kommunen. Veterankoordinatoren er kontaktperson for hjemvendte soldater, der kan have behov for hjælp til jobsøgning, genoptræning, rehabilitering eller andre kommunale tiltag, som kan gøre vejen tilbage til en normal tilværelse lettere. Men efter to år med det tilbud, er der endnu ikke nogen, der har henvendt sig. Men det betyder ikke, at der ikke er veteraner på Nordfyn.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Mission Update nr. 51/2019

Udgivet 27. december 2019


Arrangementer i næste uge

Udgivet 29. december 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....

Sensommertur på MC til Oksbøl

Danmarks Veteraners MC Touring inviterer veteraner og pårørende på mc til Sensommertur i Oksbøl Vi mødes i Oksbøllejren fredag d. 22. september 2023 ml. 15.00-16.30 hvor vi efter indkvartering bliver budt velkommen med kaffe og brød. Fredag aften kører vi ind til...