Presseklip for Veteraner uge 52/2020

Presseklip indsamlet i ugen 21. – 27. december 2020


Ny veterankoordinator

Kilde: vejle.dk, 21. december 2020

Michael Thomsen er ansat som ny veterankoordinator i Vejle Kommune.
Michael Thomsen har stor erfaring i at samarbejde med f.eks. veterancenteret, veteranhjem og cafeer, ATT (Center for Traume og Tortur overlevere), psykiatrien og de mange andre aktører, der arbejder for at hjælpe og støtte veteraner og deres familier.


Nyt testcenter: Sundhedspersonale får førsteprioritet

Kilde: a4arbejdsliv.dk, 21. december 2020

Mellem 1200 og 3000 personer kan lyntestes for corona hver time i nyt testcenter, som mandag åbner i Parken.
Efter anbefaling fra Sundhedsstyrelsen bliver der oprettet en hurtig indgang for sundheds- og plejepersonale. Det gælder også andre medarbejdere, der løser samfundskritiske opgaver.
Eksempelvis politi, brandvæsen, Forsvaret, beredskab og veteraner, lyder det i pressemeddelelsen.


Afghanistan-tolkeaftale forlænges til udgangen af 2021

Kilde: fmn.dk. 22. december 2020

Regeringen (Socialdemokratiet) og Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance har indgået aftale om at forlænge aftalen om håndtering af situationen for tolke og andre lokalt ansatte i Afghanistan af 22. maj 2013 (tolkeaftalen) frem til udgangen af 2021.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Julehilsen

Udgivet: 22. december 2020


Events for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet: 27. december 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...