Presseklip for Veteraner uge 52/2020

Presseklip indsamlet i ugen 21. – 27. december 2020


Ny veterankoordinator

Kilde: vejle.dk, 21. december 2020

Michael Thomsen er ansat som ny veterankoordinator i Vejle Kommune.
Michael Thomsen har stor erfaring i at samarbejde med f.eks. veterancenteret, veteranhjem og cafeer, ATT (Center for Traume og Tortur overlevere), psykiatrien og de mange andre aktører, der arbejder for at hjælpe og støtte veteraner og deres familier.


Nyt testcenter: Sundhedspersonale får førsteprioritet

Kilde: a4arbejdsliv.dk, 21. december 2020

Mellem 1200 og 3000 personer kan lyntestes for corona hver time i nyt testcenter, som mandag åbner i Parken.
Efter anbefaling fra Sundhedsstyrelsen bliver der oprettet en hurtig indgang for sundheds- og plejepersonale. Det gælder også andre medarbejdere, der løser samfundskritiske opgaver.
Eksempelvis politi, brandvæsen, Forsvaret, beredskab og veteraner, lyder det i pressemeddelelsen.


Afghanistan-tolkeaftale forlænges til udgangen af 2021

Kilde: fmn.dk. 22. december 2020

Regeringen (Socialdemokratiet) og Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Liberal Alliance har indgået aftale om at forlænge aftalen om håndtering af situationen for tolke og andre lokalt ansatte i Afghanistan af 22. maj 2013 (tolkeaftalen) frem til udgangen af 2021.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Julehilsen

Udgivet: 22. december 2020


Events for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet: 27. december 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...