Rabat på møbler m.m.

Danmarks Veteraner har fået et godt tilbud fra Jobo Møbler Aps. Jobo Møbler er en møbelforretning som fysisk ligger i Kolding, men som har en webshop.

Tilbuddet er indledningsvis gældende til 31. december 2018, hvor det skal genforhandles.

Jobo Møbler giver følgende rabatter resten af 2018 til veteraner. For at få rabatten skal du kunne fremvise dit personlige veterankort.

  • Møbler – 20 %
  • Senge – 25 %
  • webshop -15 %

Rabatten gives ikke på i forvejen nedsatte varer. Fragt og levering aftales nærmere i forbindelse med det enkelte køb.

Ved handel på webshoppen skal du først sende et billede af dit veterankort til morten@jobo.dk, der så vil lave en speciel rabatkode til dig, som han sender retur. Når du har rabatkoden, så kan du handle på webshoppen med rabat.

Du finder Jobo Møbler’s hjemmeside HER

Har du stadig ikke fået dit veterankort, så kan du ansøge om det på dette LINK

 

 

 

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.