Sidste chance for indflydelse

Den 10. november blev der lagt en nyhed ud på hjemmesiden, hvis du ikke har nået at besvare spørgeskemaet, så kan du nå det endnu. Foreningen har fået nedennævnte besked fra Katrine Hartmann Andersen, som skal bruge besvarelserne i sit studie på Aarhus Universitet.


Tak til alle de veteraner, der allerede har besvaret mit spørgeskema.
Skulle der sidde flere, der vil være behjælpelig med en besvarelse, håber jeg, I vil gøre det inden d. 1. december, hvor spørgeskemaet lukkes.

Jeg er kandidatstuderende ved Aarhus Universitet, og jeg er ved at undersøge, hvordan krigsveteraner håndterer deres oplevelser efter udstationeringer. Med det ønsker jeg at sætte fokus på emnet og undersøge, om de nuværende tilbud er fyldestgørende. I den forbindelse håber jeg, at I, der er veteraner, vil besvare nedenstående spørgeskema. Det tager ca. 10. min. at besvare og er anonymt. På forhånd tak.

Venlig hilsen

Katrine


Du finder spørgeskemaet på dette LINK

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.