SSOP tilbyder nu forskellige former for akut støtte til veteranfamilier i anledning af Covid-19 situationen

På grund af Corona-situationen er der vendt op og ned på hverdagen i mange familier, og vi ved, at det kan være en intens tid – også for veteranfamilierac Hos Støt Soldater & Pårørende har vi derfor med øjeblikkelig virkning iværksat følgende tilbud om støtte til børn og unge i veteranfamilier og deres forældre:

* 10 lektielæsningstimer pr. barn i familien. Lektielæsningen foregår virtuelt, og tilrettelægges i samarbejde med MentorDanmark i et tempo, der passer barnet og familien.

*Virtuelt online coaching forløb for hele familien med det formål at øge familiens modstandsdygtighed over for stress i den nuværende situation. Forløbet tilpasses den enkelte families behov og består af 6-8 samtaler med hhv. børn og voksne i familien med fokus på, hvordan familien sammen kommer igennem den her svære tid. Samtidig vil forløbet kunne afdække, om der er behov for yderligere hjælp til familien fra SSOP.

*Virtuel coaching og samtaler med børn og unge fra veteranfamilier om de bekymringer, de måtte have i den aktuelle situation. Mange unge og børn oplever stor bekymring og savner deres kammerater. SSOP tilbyder samtaler med coaches, der ved, hvordan det er at være barn i en veteranfamilie, og som kan give børn og unge en række værktøjer, de umiddelbart kan implementere til at håndtere deres bekymring.

Det eneste kriterie for at man kan gøre brug af tilbuddene er, at mor eller far eller en ældre søskende skal være veteran. Ønsker I at gøre brug af et eller flere af vores tilbud om akut hjælp, finder I her en kort ANSØGNINGSFORMULAR, som skal indsendes til stotte@ssop.dk, hvorefter I hurtigt hører tilbage fra os.

Læs evt. mere på dette link http://ssop.dk/seneste-nyt/akut-hjaelp-til-veteranfamilier-under-covid-19/

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...