Stor donation til Veteranerne på Lolland-Falster & Møn

I anledningen af Odd Fellow Loge 51 Heimdals 100-års jubilæum den 4. december, der er hjemmehørende i Rødby, blev LOK Lolland-Falster & Møn inviteret til at modtage en donation på i alt 10.000 kr.

Det var logens ønske, at midlerne skulle komme de lokale Veteraner til gode og man fandt vores forslag til åbne arrangementer på Nakskov Fjord samt Maribo Sø, prisværdige.

Foto©Jan Knudsen 04-12-2021 Broderloge 51 Heimdal, Rødby fejrer 100 års stiftelsesdag d. 4. december 2021

Hans Pihl og undertegnede modtog donationen ved et hyggeligt arrangement, sammen med de andre donationsmodtagere.

Også i nærområdet er Danmarks Veteraner og Veteranstøttens aktiviteter anerkendte.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.