Tilbage i Congo i 1962

Brandstøtte

Kære Danmarks Veteraner

Først og fremmest håber vi, at du er ved godt mod.

Selvom Danmark har været lukket ned har vi brugt tiden til at skabe et nyt og opdateret undervisningsmateriale, som kan hentes her.

Torsdag i denne uge laver vi en ny runde optagelser i København og fortsætter så forhåbentlig til det nordjyske, når tiden er inde til det.

Dagens film er et møde med Per fra Bornholm. Han er én af de få, men rå, der var udsendt til Congo tilbage i 1960´erne. Og selvom det er mange år siden, så sidder oplevelserne frisk i hukommelsen. Se den her.
Pas godt på hinanden.
Teamet bag Udsendt Af Danmark.

Se dagens fortælling
Følg Udsendt Af Danmark

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.