Tilbud fra Veterancenteret til børn af veteraner i Ålborg, Fredericia og Høvelte

NYE SAMTALEGRUPPER FOR VETERANERS BØRN OG UNGE I AALBORG, FREDERICIA OG HØVELTE

”Jeg synes, det var rigtig sjovt, fordi man lærer rigtig meget, og man får rigtig gode venner” (Dreng 10 år)

I april starter Veterancentret nye samtalegrupper op i Aalborg, Fredericia og Høvelte for børn og unge, som har en forælder, der er påvirket efter sin udsendelse.

I gruppen mødes børn og unge i alderen 8-12 eller 12-16 år. Her hygger de sig sammen og taler om det, der kan være svært.

Gruppen afholdes 10 gange en hverdagsaften om ugen. Der vil være aftensmad for både børn og forældre, og transportudgifter vil blive dækket.

 

Ønsker du at tilmelde dig eller høre mere så kontakt:

Julie Gjelstrup tlf. 7216 3232 / vetc-mpa09@mil.dk

 

Eller læs mere på Veterancentrets hjemmeside:

https://veteran.forsvaret.dk/hjalpdig/paaroerende/Pages/Samtalegrupper.aspx

 

Se  mere i denne Børnegrupper folder

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.