Tilbud på Outdoor grej

Funsport Surf & Ski

Danmarks Veteraner har modtaget et tilbud til veteraner, der mod forevisning af veterankort, kan få 20% på varene i deres butik.

Butikken findes i Vejle, og har et stort udvalg af diverse outdoor grej, beklædning og vandrestøvler. De laver også formstøbte indlægssåler til brug i vandrestøvler og skistøvler.

Udover dette sælges ski og golf udstyr.

Besøg butikken ved at klikke på deres logo foroven.

Fun Sport ApS
Sjællandsgade 10
7100 Vejle
Telefon: 75 72 28 77
Mail: cs@funsport.dk

Har du endnu ikke fået et Veterankort, så kan du ansøge om det hos Veterancenteret på dette LINK

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.