Tre spændende arrangementer i april

Folk & Sikkerhed inviterer til to debatmøder og et foredrag i april måned.

1. SØNDERJYLLAND – DEBATMØDE

DANSK FORSVARS FREMTID I EN BRYDNINGSTID
Hvad bliver fremtiden i Tyrkiet, Rusland, USA og i Europa?
Og hvordan forbereder vi os på at sikre vores fred og frihed i fremtiden?
Torsdag den 20. april 2017, kl. 19.00 på Scandic Hotel i Sønderborg.
Paneldeltagere:
Lektor, Ph.d., Jeppe Plenge Trautner, Forsvarsakademiet
Oberst (pens.) Jens Friis Autzen, Flyvevåbnet
Oberst Bjarne Højgaard Jensen, Chef Jyske Dragonregiment
Oberst Flemming Agerskov, Chef Lokalregion Nord/Vest, Hjemmeværnet
Advokat (H), Oberstløjtnant-R,Peter M. Andersen, Formand Folk & Sikkerhed

2. BORNHOLM – DEBATMØDE

Østersø-konfliktspil og debatmøde på Bornholm.
Fredag den 21. april kl. 16 – 19 arrangerer vi et spændende Østersø-konfliktspil i Aakirkebyhallen.
Temaet er: ”Et Forsvar i ubalance”, og en Østersøbaggrund, der skræmmer bornholmerne. Verden har ændret sig dramatisk sikkerhedspolitisk, og Folk & Sikkerhed har i sin Alternative Forsvarsrapport kridtet banen op med bud på Et relevant, robust og fremtidssikret dansk forsvar med klare opgaver, rammer og mål samt en struktur, organisation og økonomi i balance både på kort, mellemlang og lang sigt”.
Panelet består af:
De to indlægsholder, Jeppe Trautner og Peter Michael Andersen samt CH Bornholms OPKLBTN, OL Nicolai Abildgaard, CH Hjemmeværn, Bornholm OL Holger Fuglsang Damgaard. Og Bornholms to folkevalgte politiker Lea Wermelin (A) og Peter Juel Jensen (V). Endvidere kommunalpolitikerne Steen Frandsen (A) og Carl Ilsøe (W).
Kom og deltag i en spændende debat, som også har stor betydning for Bornholm og den fremtidige sikkerhedssituation og indholdet og struktur i det kommende forsvarsforlig m.v.
Alle med interesse herfor er meget velkommen.

3. FOREDRAG VED VICEFORSVARSCHEFEN

Fredag den 28. april 2017 afholder Folk & Sikkerhed Årsmøde på Ryes Kaserne, Treldevej 110, 7000 Fredericia i Auditorie Øst.
Inden selve Årsmødet vil Viceforsvarschef og generalløjtnant Per Ludvigsen komme med et højaktuelt indlæg om Forsvaret, herunder om HR-delstrategi 9, som handler om Forsvarets fremtidige anvendelse af Hjemmeværnets frivillige og personel af reserven.

Læs mere om arrangementer, tilmelding m.v. på dette LINK

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...