VETCAMP skudt i gang på Club La Santa

Efter ugers venten kunne 12 udvalgte veteraner lørdag sparke Vetcamp 2017 i gang på Lanzarote. Frem til den 8. december står den på masser af idræt, aktiviteter og kammeratligt samvær.

Efter en cirka fem timer lang flyvetur fra Kastrup landede Vetcamp-delegationen i Arrchife Airport på Lanzarote fredag eftermiddag. Efter indkvartering stod dagen på rundtur på sitet, hvor der allerede lørdag morgen ventede veteranerne et hårdt program.

Der blev lagt ud med den traditionsrige morgengymnastik efterfulgt af løbe- eller gåture på henholdsvis 2, 3, 4, eller 5 km. Herefter blev der udleveret mountainbikes til dagens store udfordring: Ca. 22 km. i det varme og meget kuperede terræn på Lanzarotes nordkyst.
[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Senere stod den på foredrag om sund kost og kostvaner, inden dagen blev sluttet af med en times intensiv svømmelektion.
Efter en hård og udfordrende lørdag for deltagerne i VETCAMP 2017 på Club La Santa kom tempoet lidt ned i gear søndag.
Dagen blev indledt til en introduktion til kajak og Stand Up Padlingboard, forkortet SUP. Det var Green Team guiden Morten, der selv er veteran, som stod for introduktion til de to søsportsdiscipliner, der krævede en god balance og koordination hos VETCAMP –deltagerne.
Efter frokost stod den på Beach-games, der er et fast punkt på La Santas søndagsprogram, hvor gæsterne dyster indbyrdes ved lagunen i æggekast og den lokale udgave af petan, kaldet bolas.
[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Ud over en masse grin og veteranernes personlige sejre blev det også til flotte placeringer, da VETCAMP 2017 stod over for nogle af Club La Santas øvrige gæster i nogle af dagens aktiviteter.
Det er Idrætsudvalget i Veteranstøtten, der er en del af Danmarks Veteraner, som sammen med KrogagerFonden og Club La Santa har gjort det økonomisk muligt at strikke et særligt veteran-program sammen på det kendte sportsressort.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...