VETCAMP skudt i gang på Club La Santa

Efter ugers venten kunne 12 udvalgte veteraner lørdag sparke Vetcamp 2017 i gang på Lanzarote. Frem til den 8. december står den på masser af idræt, aktiviteter og kammeratligt samvær.

Efter en cirka fem timer lang flyvetur fra Kastrup landede Vetcamp-delegationen i Arrchife Airport på Lanzarote fredag eftermiddag. Efter indkvartering stod dagen på rundtur på sitet, hvor der allerede lørdag morgen ventede veteranerne et hårdt program.

Der blev lagt ud med den traditionsrige morgengymnastik efterfulgt af løbe- eller gåture på henholdsvis 2, 3, 4, eller 5 km. Herefter blev der udleveret mountainbikes til dagens store udfordring: Ca. 22 km. i det varme og meget kuperede terræn på Lanzarotes nordkyst.
[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Senere stod den på foredrag om sund kost og kostvaner, inden dagen blev sluttet af med en times intensiv svømmelektion.
Efter en hård og udfordrende lørdag for deltagerne i VETCAMP 2017 på Club La Santa kom tempoet lidt ned i gear søndag.
Dagen blev indledt til en introduktion til kajak og Stand Up Padlingboard, forkortet SUP. Det var Green Team guiden Morten, der selv er veteran, som stod for introduktion til de to søsportsdiscipliner, der krævede en god balance og koordination hos VETCAMP –deltagerne.
Efter frokost stod den på Beach-games, der er et fast punkt på La Santas søndagsprogram, hvor gæsterne dyster indbyrdes ved lagunen i æggekast og den lokale udgave af petan, kaldet bolas.
[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Ud over en masse grin og veteranernes personlige sejre blev det også til flotte placeringer, da VETCAMP 2017 stod over for nogle af Club La Santas øvrige gæster i nogle af dagens aktiviteter.
Det er Idrætsudvalget i Veteranstøtten, der er en del af Danmarks Veteraner, som sammen med KrogagerFonden og Club La Santa har gjort det økonomisk muligt at strikke et særligt veteran-program sammen på det kendte sportsressort.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...