VETCAMP skudt i gang på Club La Santa

Efter ugers venten kunne 12 udvalgte veteraner lørdag sparke Vetcamp 2017 i gang på Lanzarote. Frem til den 8. december står den på masser af idræt, aktiviteter og kammeratligt samvær.

Efter en cirka fem timer lang flyvetur fra Kastrup landede Vetcamp-delegationen i Arrchife Airport på Lanzarote fredag eftermiddag. Efter indkvartering stod dagen på rundtur på sitet, hvor der allerede lørdag morgen ventede veteranerne et hårdt program.

Der blev lagt ud med den traditionsrige morgengymnastik efterfulgt af løbe- eller gåture på henholdsvis 2, 3, 4, eller 5 km. Herefter blev der udleveret mountainbikes til dagens store udfordring: Ca. 22 km. i det varme og meget kuperede terræn på Lanzarotes nordkyst.
[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Senere stod den på foredrag om sund kost og kostvaner, inden dagen blev sluttet af med en times intensiv svømmelektion.
Efter en hård og udfordrende lørdag for deltagerne i VETCAMP 2017 på Club La Santa kom tempoet lidt ned i gear søndag.
Dagen blev indledt til en introduktion til kajak og Stand Up Padlingboard, forkortet SUP. Det var Green Team guiden Morten, der selv er veteran, som stod for introduktion til de to søsportsdiscipliner, der krævede en god balance og koordination hos VETCAMP –deltagerne.
Efter frokost stod den på Beach-games, der er et fast punkt på La Santas søndagsprogram, hvor gæsterne dyster indbyrdes ved lagunen i æggekast og den lokale udgave af petan, kaldet bolas.
[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end] Ud over en masse grin og veteranernes personlige sejre blev det også til flotte placeringer, da VETCAMP 2017 stod over for nogle af Club La Santas øvrige gæster i nogle af dagens aktiviteter.
Det er Idrætsudvalget i Veteranstøtten, der er en del af Danmarks Veteraner, som sammen med KrogagerFonden og Club La Santa har gjort det økonomisk muligt at strikke et særligt veteran-program sammen på det kendte sportsressort.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...