Veterancenteret er åben for henvendelse

Danmarks Veteraner viderebringer herunder en meddelelse fra Forsvarets Veterancenter


Veterancentret er også omfattet af det omfangsrige corona/covid19-beredskab. Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi ikke er lukkede, og at vi stadig er der for sårbare veteraner og deres pårørende. Derfor har vi i dag udsendte nedenstående pressemeddelelse. Så spred gerne budskabet om, at Veterancentrets døgntelefon altid er åben.

De sårbare veteraner kommer først

Veterancentret etablerer et nødberedskab for de mest sårbare veteraner de kommende 14 dage.

Den danske regering har indført meget alvorlige tiltag i forhold til inddæmning af coronavirussen, hvilket betyder, at store dele af det offentlige Danmark er lukket ned, og mange skal arbejde hjemmefra. Veterancentret vil dog stadig varetage arbejdet med sårbare veteraner og pårørende, beroliger chefen for Veterancentret.

”Jeg vil gøre alt for, at vi ikke lader sårbare veteraner og deres pårørende i stikken. Vi kigger lige nu på, hvilke tiltag og forløb vi kan skubbe eller gennemføre via telefon. Men vi er der for de veteraner, som er særligt sårbare,” siger oberst Søren Andersen, chef for Veterancentret, og fortsætter:

“Veterancentrets døgntelefon vil være ryggraden i vores beredskab, så de veteraner og pårørende, der ikke kan vente, skal ringe 7281 9700. Døgntelefonen er altid åben,” siger han.

Der er dog andre aktiviteter, der må udskydes. Således udskydes parforholdskurset PREP her i weekenden og uddannelse af frivillige senere i marts, ligesom planlagte møder med veteranaktører også vil blive afholdt senere end planlagt.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...