Veterancentrets julegudstjeneste 2021

Den 1. december holdt Veterancentret deres traditionelle julegudstjeneste i Skt. Bendts Kirke i Ringsted.

Danmarks Veteraner stillede op med 4 faner, der med opstilling i koret sammen med Veterancentrets fane og en fane fra De Samvirkende Marineforeninger, dannede en smuk baggrund for gudstjenesten.

Blandt deltagerne var repræsentanter fra Danmarks Veteraners Hovedbestyrelse, Landsformanden, Næstformanden og Landskassereren.

Ved den efterfølgende reception overrakte Landsformand og Næstformand en gave til Veterancentrets fg. chef, kommandørkaptajn Jannik T. Andersen, i anledning af Veterancentrets 10-års dag. Gaven var et billede af det kendte veteranmærke.

Desuden modtog Jannik T. Andersen skjolde fra hhv. Danmarks Veteraner og Veteranstøtten, overrakt af Landsformanden med tak for for det gode samarbejde.

Se billederne fra arrangementet ved at klikke på billedet herunder.

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.