Veteranfamilier på efterårs sjov i Fårup Sommerland

PRESSEINVITATION

Veteranfamilier på efterårs sjov i Fårup Sommerland

Over 220 veteraner med familie, børn og børnebørn får en ekstra oplevelse her i efterårsferien, når de på lørdag er samlet til arrangement i Fårup Sommerland, til en uforpligtende sammenkomst.

Oplevelsesdagen, der gennemføres af Veteranstøtten, har til formål at give de veteraner og deres familier, som ellers ikke ville få en spændende oplevelse her i efterårsferien, og mulighed for at mødes med ligesindede.

Da arrangementet blev offentliggjort, tog det under en dag før alle billetter var revet væk og deltagerne er veteranfamilier fra hele landet.

Oplevelsesdagen er et ud af flere som arrangeres af Veteranstøtten, med det formål at give veteranfamilier en god dag sammen med andre med samme behov. Derfor er det vigtigt at det ikke er mere end en-dags oplevelse, der på en gang giver både det som de kan overkomme og fællesskabet med andre, både i børnehøjde, pårørendehøjde og i veteranhøjde. Sidegevinsten er, at det giver dem som ellers ikke fik nogen oplevelse i deres efterårsferie, en gratis mulighed for at deltage her.

Redaktionen inviteres til at deltage i dele eller i hele arrangementet, der vare fra kl. 10.00 til parken lukker, lørdag den 19. oktober.

Veteranstøtten er en del af Danmarks Veteraner, som er interesseorganisation for vores Veteraner og deres pårørende her i landet.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...