Veteranfamilier på efterårs sjov i Fårup Sommerland

PRESSEINVITATION

Veteranfamilier på efterårs sjov i Fårup Sommerland

Over 220 veteraner med familie, børn og børnebørn får en ekstra oplevelse her i efterårsferien, når de på lørdag er samlet til arrangement i Fårup Sommerland, til en uforpligtende sammenkomst.

Oplevelsesdagen, der gennemføres af Veteranstøtten, har til formål at give de veteraner og deres familier, som ellers ikke ville få en spændende oplevelse her i efterårsferien, og mulighed for at mødes med ligesindede.

Da arrangementet blev offentliggjort, tog det under en dag før alle billetter var revet væk og deltagerne er veteranfamilier fra hele landet.

Oplevelsesdagen er et ud af flere som arrangeres af Veteranstøtten, med det formål at give veteranfamilier en god dag sammen med andre med samme behov. Derfor er det vigtigt at det ikke er mere end en-dags oplevelse, der på en gang giver både det som de kan overkomme og fællesskabet med andre, både i børnehøjde, pårørendehøjde og i veteranhøjde. Sidegevinsten er, at det giver dem som ellers ikke fik nogen oplevelse i deres efterårsferie, en gratis mulighed for at deltage her.

Redaktionen inviteres til at deltage i dele eller i hele arrangementet, der vare fra kl. 10.00 til parken lukker, lørdag den 19. oktober.

Veteranstøtten er en del af Danmarks Veteraner, som er interesseorganisation for vores Veteraner og deres pårørende her i landet.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...