Veteranstøttens arrangerer familietræningslejr

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 16-18 FEB 2024.

Sidste weekend i vinterferien 16-18 FEB, kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen Idrætscenter.

Der vil være en række forskellige tilbud som svømning, boldspil, minitennis, padel, cirkeltræning og flere andre ting. Du og din familie vælger selv.

Deltag i 3 hyggedage fra fredag kl 1100 – søndag kl. 1300, hvor samværet med din familie og andre veteranfamilier er i højsædet. Husk det er kun jeres egne børn, ikke venners børn.

Deltagelse og ophold er gratis.
Tranport sørger I selv for.

I bliver indkvarteret i Danhostel feriehytte eller familieværelser på selve stedet. Overordnet formål med opholdet er, at din familie og dig vil få et dejligt ophold med jeres familie i centrum væk fra dagligdagens trummerum og sammen med andre familier i lignende situationer som jer.

Vi véd, at idræt er godt for krop og sjæl og kan bringe mennesker sammen.

Vi kan max være 19 familier, og der plejer at være rift om pladserne, så vent ikke for længe med at tilmelde jer.  Nye deltagere vil blive prioriteret, gengangere vil komme med såfremt der bliver plads.

OBS: I vil IKKE modtage en bekræftelse på at vi har modtaget jeres tilmelding, men vi vil hurtigst muligt skrive ud til jer alle – enten med en bekræftelse på at I har fået en plads, eller en besked om, at I er kommet på venteliste.

M.v.h.  Idrætsudvalget, Veteranstøtten v/ udvalgsformand Jørn H. Christiansen og Susan Bjergbæk

DU KAN TILMELDE DIG HER: 

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...