Vi har brug for din hjælp til Hærløbet 2022, så kommer du og hjælper?

Hærløbets forening, som primært er nuværende kadetter på Hærens Officersskole, har vi fra Danmarks Veteraner igen i år lovet at hjælpe med Hærløbet 2022 torsdag den 12. maj. Løberne skal gennemføre en 5 eller 10 km løbetur.

Som hjælper får du mulighed for at deltage i en unik rundvisning på Frederiksberg Slot. Rundvisningen starter kl. 14:00, hvorefter der er en forfriskning, forinden der kl. 16:00 er instruktion om dagens opgaver.

Der er opgaver i garderoben, udlevering af masser af vand og forfriskninger. Der vil tillige være opgaver som vejviser i samarbejde med Politihjemmeværnet.

Vi skal bruge 25 hjælpere M/K, og alle kan være med.

Tilmelding

Skriv til Danmarks Veteraners koordinator Dan Berthelin på dpb001@hotmail.com eller ring 5043 2885 med angivelse af navn, telefonnummer, mailadresse, registreringsnummer på bil, som anvendes på dagen. Har du tidligere deltaget, så gerne oplysning om, hvad du havde af opgave.

Endvidere skal du oplyse, om du ønsker at deltage i rundvisning kl. 14:00 eller først ankommer kl. 16:00 til instruktion.

Du får på dagen udleveret Danmarks Veteraners cap, officiel løbst-shirt, vand samt sandwich, ligesom der ved afslutningen vil være muligt at få en vand/øl i ”Kadetkælderen”.

Parkering af egen bil kan foretages gratis på cindersbanen i nærheden af slottet, dog kun efter kontrol af registreringsnummer.

Først til mølle-princippet gælder.

Tilmeldingsfrist onsdag den 20. april 2022 kl. 18:00.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...