Vi har brug for din hjælp til Hærløbet 2022, så kommer du og hjælper?

Hærløbets forening, som primært er nuværende kadetter på Hærens Officersskole, har vi fra Danmarks Veteraner igen i år lovet at hjælpe med Hærløbet 2022 torsdag den 12. maj. Løberne skal gennemføre en 5 eller 10 km løbetur.

Som hjælper får du mulighed for at deltage i en unik rundvisning på Frederiksberg Slot. Rundvisningen starter kl. 14:00, hvorefter der er en forfriskning, forinden der kl. 16:00 er instruktion om dagens opgaver.

Der er opgaver i garderoben, udlevering af masser af vand og forfriskninger. Der vil tillige være opgaver som vejviser i samarbejde med Politihjemmeværnet.

Vi skal bruge 25 hjælpere M/K, og alle kan være med.

Tilmelding

Skriv til Danmarks Veteraners koordinator Dan Berthelin på dpb001@hotmail.com eller ring 5043 2885 med angivelse af navn, telefonnummer, mailadresse, registreringsnummer på bil, som anvendes på dagen. Har du tidligere deltaget, så gerne oplysning om, hvad du havde af opgave.

Endvidere skal du oplyse, om du ønsker at deltage i rundvisning kl. 14:00 eller først ankommer kl. 16:00 til instruktion.

Du får på dagen udleveret Danmarks Veteraners cap, officiel løbst-shirt, vand samt sandwich, ligesom der ved afslutningen vil være muligt at få en vand/øl i ”Kadetkælderen”.

Parkering af egen bil kan foretages gratis på cindersbanen i nærheden af slottet, dog kun efter kontrol af registreringsnummer.

Først til mølle-princippet gælder.

Tilmeldingsfrist onsdag den 20. april 2022 kl. 18:00.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...