Vi har brug for din hjælp til Hærløbet 2022, så kommer du og hjælper?

Hærløbets forening, som primært er nuværende kadetter på Hærens Officersskole, har vi fra Danmarks Veteraner igen i år lovet at hjælpe med Hærløbet 2022 torsdag den 12. maj. Løberne skal gennemføre en 5 eller 10 km løbetur.

Som hjælper får du mulighed for at deltage i en unik rundvisning på Frederiksberg Slot. Rundvisningen starter kl. 14:00, hvorefter der er en forfriskning, forinden der kl. 16:00 er instruktion om dagens opgaver.

Der er opgaver i garderoben, udlevering af masser af vand og forfriskninger. Der vil tillige være opgaver som vejviser i samarbejde med Politihjemmeværnet.

Vi skal bruge 25 hjælpere M/K, og alle kan være med.

Tilmelding

Skriv til Danmarks Veteraners koordinator Dan Berthelin på dpb001@hotmail.com eller ring 5043 2885 med angivelse af navn, telefonnummer, mailadresse, registreringsnummer på bil, som anvendes på dagen. Har du tidligere deltaget, så gerne oplysning om, hvad du havde af opgave.

Endvidere skal du oplyse, om du ønsker at deltage i rundvisning kl. 14:00 eller først ankommer kl. 16:00 til instruktion.

Du får på dagen udleveret Danmarks Veteraners cap, officiel løbst-shirt, vand samt sandwich, ligesom der ved afslutningen vil være muligt at få en vand/øl i ”Kadetkælderen”.

Parkering af egen bil kan foretages gratis på cindersbanen i nærheden af slottet, dog kun efter kontrol af registreringsnummer.

Først til mølle-princippet gælder.

Tilmeldingsfrist onsdag den 20. april 2022 kl. 18:00.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...