Vi har brug for din hjælp til Hærløbet 2022, så kommer du og hjælper?

Hærløbets forening, som primært er nuværende kadetter på Hærens Officersskole, har vi fra Danmarks Veteraner igen i år lovet at hjælpe med Hærløbet 2022 torsdag den 12. maj. Løberne skal gennemføre en 5 eller 10 km løbetur.

Som hjælper får du mulighed for at deltage i en unik rundvisning på Frederiksberg Slot. Rundvisningen starter kl. 14:00, hvorefter der er en forfriskning, forinden der kl. 16:00 er instruktion om dagens opgaver.

Der er opgaver i garderoben, udlevering af masser af vand og forfriskninger. Der vil tillige være opgaver som vejviser i samarbejde med Politihjemmeværnet.

Vi skal bruge 25 hjælpere M/K, og alle kan være med.

Tilmelding

Skriv til Danmarks Veteraners koordinator Dan Berthelin på dpb001@hotmail.com eller ring 5043 2885 med angivelse af navn, telefonnummer, mailadresse, registreringsnummer på bil, som anvendes på dagen. Har du tidligere deltaget, så gerne oplysning om, hvad du havde af opgave.

Endvidere skal du oplyse, om du ønsker at deltage i rundvisning kl. 14:00 eller først ankommer kl. 16:00 til instruktion.

Du får på dagen udleveret Danmarks Veteraners cap, officiel løbst-shirt, vand samt sandwich, ligesom der ved afslutningen vil være muligt at få en vand/øl i ”Kadetkælderen”.

Parkering af egen bil kan foretages gratis på cindersbanen i nærheden af slottet, dog kun efter kontrol af registreringsnummer.

Først til mølle-princippet gælder.

Tilmeldingsfrist onsdag den 20. april 2022 kl. 18:00.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...