Vi ses til Gardermarch – tilmeldingen er åben

Nu åbner tilmeldingen til Gardermarch og vi glæder os til igen at se marchglade deltagere til en fantastisk dag i Høvelte 26. september 2021.

Tilmeldingen er åben på gardermarch.dk

Early Bird-rabat ved hurtig tilmelding
Ved tilmelding inden 14. april er deltagerprisen for voksne blot 150 kr når du benytter rabatkoden GARDER2021. Normalprisen for deltagelse er 165 kr. for voksne og 85 kr for børn (på 8 km ruten).

Foreløbig tidsplan
06.45-08.00 Indskrivning og udlevering af kontrolkort
08.15-08.30 Marchparade og samlet afmarch
08.30-16.00 March (varighed afhængig af rute)
16.00-16.30 Kasernen lukker

Mulighed for tilkøb
Ved tilmeldingen er der mulighed for at tilkøbe:

  • Gardermarch T-shirt (150 kr)
  • Erstatningsmedalje (100 kr) hvis du har mistet din medalje

Foreningen Gardermarch
Gardermarch arrangeres af foreningen Gardermarch, der har til formål at støtte Livgardens veteranarbejde gennem Den Kongelige Livgardes Fond. Foreningen er stiftet som en selvstændig forening af De Danske Garderforeninger og Gardernetværk, og Gardermarch gennemføres i tæt samarbejde med Den Kongelige Livgarde.

Sikker deltagelse
Med den positive udvikling i COVID19-situationen forventer vi at kunne gennemføre Gardermarch som det hyggellge fælles arrangement som vi kender det. Men vi har alligevel truffet nogle foranstaltninger for at håndtere det ukendte:

  • Ved tilmeldingen inddeles deltagere i startgrupper á 50, så starten om nødvendigt kan gennemføres i mindre grupper i stedet for én stor gruppe.
  • Afhængigt af udviklingen kan det blive et krav at fremvise corona-pas for at deltage i arrangementet.
  • Hvis det mod forventning ikke er muligt at gennemføre Gardermarch, så tilbydes valg mellem refundering eller overførsel til ny marchdag.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...