Vi ses til Gardermarch – tilmeldingen er åben

Nu åbner tilmeldingen til Gardermarch og vi glæder os til igen at se marchglade deltagere til en fantastisk dag i Høvelte 26. september 2021.

Tilmeldingen er åben på gardermarch.dk

Early Bird-rabat ved hurtig tilmelding
Ved tilmelding inden 14. april er deltagerprisen for voksne blot 150 kr når du benytter rabatkoden GARDER2021. Normalprisen for deltagelse er 165 kr. for voksne og 85 kr for børn (på 8 km ruten).

Foreløbig tidsplan
06.45-08.00 Indskrivning og udlevering af kontrolkort
08.15-08.30 Marchparade og samlet afmarch
08.30-16.00 March (varighed afhængig af rute)
16.00-16.30 Kasernen lukker

Mulighed for tilkøb
Ved tilmeldingen er der mulighed for at tilkøbe:

  • Gardermarch T-shirt (150 kr)
  • Erstatningsmedalje (100 kr) hvis du har mistet din medalje

Foreningen Gardermarch
Gardermarch arrangeres af foreningen Gardermarch, der har til formål at støtte Livgardens veteranarbejde gennem Den Kongelige Livgardes Fond. Foreningen er stiftet som en selvstændig forening af De Danske Garderforeninger og Gardernetværk, og Gardermarch gennemføres i tæt samarbejde med Den Kongelige Livgarde.

Sikker deltagelse
Med den positive udvikling i COVID19-situationen forventer vi at kunne gennemføre Gardermarch som det hyggellge fælles arrangement som vi kender det. Men vi har alligevel truffet nogle foranstaltninger for at håndtere det ukendte:

  • Ved tilmeldingen inddeles deltagere i startgrupper á 50, så starten om nødvendigt kan gennemføres i mindre grupper i stedet for én stor gruppe.
  • Afhængigt af udviklingen kan det blive et krav at fremvise corona-pas for at deltage i arrangementet.
  • Hvis det mod forventning ikke er muligt at gennemføre Gardermarch, så tilbydes valg mellem refundering eller overførsel til ny marchdag.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...