Vi ses til Gardermarch – tilmeldingen er åben

Nu åbner tilmeldingen til Gardermarch og vi glæder os til igen at se marchglade deltagere til en fantastisk dag i Høvelte 26. september 2021.

Tilmeldingen er åben på gardermarch.dk

Early Bird-rabat ved hurtig tilmelding
Ved tilmelding inden 14. april er deltagerprisen for voksne blot 150 kr når du benytter rabatkoden GARDER2021. Normalprisen for deltagelse er 165 kr. for voksne og 85 kr for børn (på 8 km ruten).

Foreløbig tidsplan
06.45-08.00 Indskrivning og udlevering af kontrolkort
08.15-08.30 Marchparade og samlet afmarch
08.30-16.00 March (varighed afhængig af rute)
16.00-16.30 Kasernen lukker

Mulighed for tilkøb
Ved tilmeldingen er der mulighed for at tilkøbe:

  • Gardermarch T-shirt (150 kr)
  • Erstatningsmedalje (100 kr) hvis du har mistet din medalje

Foreningen Gardermarch
Gardermarch arrangeres af foreningen Gardermarch, der har til formål at støtte Livgardens veteranarbejde gennem Den Kongelige Livgardes Fond. Foreningen er stiftet som en selvstændig forening af De Danske Garderforeninger og Gardernetværk, og Gardermarch gennemføres i tæt samarbejde med Den Kongelige Livgarde.

Sikker deltagelse
Med den positive udvikling i COVID19-situationen forventer vi at kunne gennemføre Gardermarch som det hyggellge fælles arrangement som vi kender det. Men vi har alligevel truffet nogle foranstaltninger for at håndtere det ukendte:

  • Ved tilmeldingen inddeles deltagere i startgrupper á 50, så starten om nødvendigt kan gennemføres i mindre grupper i stedet for én stor gruppe.
  • Afhængigt af udviklingen kan det blive et krav at fremvise corona-pas for at deltage i arrangementet.
  • Hvis det mod forventning ikke er muligt at gennemføre Gardermarch, så tilbydes valg mellem refundering eller overførsel til ny marchdag.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...