VIGTIGT

Er du skadet veteran og vil du søge om en second opinion i forhold til din afgørelse hos AES, så er det ved at være sidste chance.
Ordningen udløber nemlig ved udgangen af året, og din anmodning om second opinion skal være modtaget hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring inden den 1. januar 2022.
Husk, at du kan få hjælp enten hos din fagforening eller Soldaterlegatet, som kan bistå med juridisk rådgivning eller økonomisk støtte hertil. Juridisk rådgivning eller økonomisk støtte til juridisk rådgivning sker via henvendelse til en socialrådgiver ved Veterancentret/nærmeste kaserne, og vedkommende kan så vurdere, om man kan komme i betragtning til et legat og også skrive en indstilling til os (man kan ikke indstille sig selv).
Du kan også læse mere på hjemmesiden for Arbejdsmarkedets Erhvervssikring.
FOTO: Forsvarsgalleriet – og stammer fra en øvelse

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.