Gardernetværk

Gardernetværk og Danmarks Veteraner

Fra efteråret 2020 har Gardernetværk og Danmarks Veteraner indgået et strategisk partnerskab. Partnerskabet er blevet til ud fra Gardernetværks og Danmarks Veteraners ønske om bl.a. at støtte udvikling og kendskabet til begge organisationer.

Gardenetværk har til formål at bringe tidligere eller nuværende gardere , sergenter og officerer i den erhvervsdygtige alder sammen på kryds og tværs til gavn for deres professionelle virke. Se mere om foreningen her: https://gardenetvaerk.dk

Vores fælles indsatsområde

Gardernetværk vil hjælpe veteraner med misbrugsproblemer. Hjælpen udøves af Danmarks Veteraner med økonomisk støtte fra Gardernetværk. De økonomiske midler stammer fra kontingentindbetalinger eller igennem virksomhedsdonationer skabt af Gardernetværk. Støtte gives til Danmarks Veteraner og midlerne administreres herefter af foreningen uden involvering af Gardernetværk.

Medlemskab af Gardernetværk.

Gardernetværk har tre typer af medlemskab, nemlig Guld, Standard eller Passivt. Indmeldelse sker via linket nedenfor.

INDMELDELSEIndmeldelse

Indsatsen og partnerskabet skal bl.a. ses som en del af Gardernetværks arbejde med FN´s Verdensmål 3.5: Forebyggelse og behandling af rusmiddelmisbrug.