Presseklip for Veteraner, uge 39/2021

Presseklip indsamlet i ugen 27. september – 3. oktober 2021

DF: Skanderborg skal være veteran-kommune

Kilde: Midtjyllandsavis,dk, 28. september 2021

Onsdag aften skal byrådet godkende »kommunens husholdningsbudget« for de kommende år. I aftalen ligger, at der fra årsskiftet skal ansættes en veterankoordinator. Kun Konservative og Alternativet stod uden for aftalen.


Odense står sammen for de fynske soldaterveteraner

Kilde: odense.dk, 28. september 2021

Odense Bulldogs, Odense Kommune, DIF Soldaterprojektet og OB er gået sammen for at skabe opmærksomhed om de fynske soldaterveteraner og hjælpe flere veteraner i job.


Nu starter Veteran Match

Kilde: dif.dk, 29. september 2021

Frem mod og hen over weekenden vil 3F Superligaen og Metal Ligaen stå i danske soldaterveteraners tegn.

Her sparkes og skøjtes DIF’s landsdækkende Veteran Match 2021 i gang med en klar ambition om at hjælpe skadede og ledige danske veteraner videre i livet. Mennesker, der har betalt en høj pris som udsendte for Danmark i alverdens brændpunkter, men som grundet fysiske og/eller mentale mén nu kan have svært ved at finde fodfæste i dagligdagen.


Venstre giver 5.000 kr. til Danmarks Veteraner

Kilde: kanalfrederikshavn.dk, 2. oktober 2021

På Danmarks nationale flagdag, 5. september, valgte Venstre i Frederikshavn Kommune at vise sin støtte til Danmarks Veteraner. Det kom der et pænt beløb ud af. I denne uge overrakte Venstre derfor 5.000 kroner til Danmarks Veteraner Limfjorden.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste ugeHvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...