Vandretur for kvindelige veteraner til Nordens sydligste vildmark 

Deltag i en 4-dags vandretur i et af de skønneske svenske naturområder.

Raslången og Halen sø ligger idyllisk blandt et utal af andre søer på grænsen mellem Skåne og Blekinge. Landskabet er meget anderledes end det vi kender i Danmark, og du får hurtigt følelsen af vildmark. Vores vandretur går rundt om Raslången og Halen, og har fokus på at nyde naturen og udsigterne.

(MAN BEHØVER IKKE VÆRE MEDLEM AF KVINDELIGE VETERANER)

Det er et fantastisk flot skov- og klipperigt område med få mennesker og stort set ingen asfaltveje. Så kom med og oplev den smukke natur, vildmark og meget, meget mere.

Etaperne er mellem 14-18 km. og vi går med fuld oppakning, egen forplejning og telt. Vi overnatter på smukke og primitive pladser, helt ud til de store skovsøer og altid med god mulighed for bål om aftenen. Vi bevæger og i et roligt tempo, med god tid til at nyde naturen og hvor alle kan følge med.

Praktisk information

Antal deltagere: Max 12 personer
Dato: Vandretur i Sydsverige: den 22. juni til den 25. juni (torsdag til søndag)
Tid: Vandreturen starter i Sverige torsdag om eftermiddagen og slutter ved frokosttid søndag, hvorefter der køres hjem.
Transport:  I god tid før selve turen holder vi et onlinemøde hvor vi blandt andet snakker transport og koordinering af fælles transport i biler, telthold, pakkeliste, forplejning og anden praktisk information.

Pakkeliste:

Deltagerne medbringer egen rygsæk, sovepose, liggeunderlag og tøj til turen. Veteranstøtten sørger for telte. Mere info om pakkelisten tilgår på onlinemødet.

Forplejning:

Veteranstøtten sørger for alle måltider under turen, men du medbringer dine egne snacks.

Tilmelding

Send en mail til (ferdinandsophie@gmail.com) hvor du kort skriver om dig selv og hvorfor du gerne vil med. Har du nogle praktiske spørgsmål om turen skal det sendes til samme mail.

Tilmeldingsfrist:
Senest søndag d. 21 maj.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...