Vandretur for kvindelige veteraner til Nordens sydligste vildmark 

Deltag i en 4-dags vandretur i et af de skønneske svenske naturområder.

Raslången og Halen sø ligger idyllisk blandt et utal af andre søer på grænsen mellem Skåne og Blekinge. Landskabet er meget anderledes end det vi kender i Danmark, og du får hurtigt følelsen af vildmark. Vores vandretur går rundt om Raslången og Halen, og har fokus på at nyde naturen og udsigterne.

(MAN BEHØVER IKKE VÆRE MEDLEM AF KVINDELIGE VETERANER)

Det er et fantastisk flot skov- og klipperigt område med få mennesker og stort set ingen asfaltveje. Så kom med og oplev den smukke natur, vildmark og meget, meget mere.

Etaperne er mellem 14-18 km. og vi går med fuld oppakning, egen forplejning og telt. Vi overnatter på smukke og primitive pladser, helt ud til de store skovsøer og altid med god mulighed for bål om aftenen. Vi bevæger og i et roligt tempo, med god tid til at nyde naturen og hvor alle kan følge med.

Praktisk information

Antal deltagere: Max 12 personer
Dato: Vandretur i Sydsverige: den 22. juni til den 25. juni (torsdag til søndag)
Tid: Vandreturen starter i Sverige torsdag om eftermiddagen og slutter ved frokosttid søndag, hvorefter der køres hjem.
Transport:  I god tid før selve turen holder vi et onlinemøde hvor vi blandt andet snakker transport og koordinering af fælles transport i biler, telthold, pakkeliste, forplejning og anden praktisk information.

Pakkeliste:

Deltagerne medbringer egen rygsæk, sovepose, liggeunderlag og tøj til turen. Veteranstøtten sørger for telte. Mere info om pakkelisten tilgår på onlinemødet.

Forplejning:

Veteranstøtten sørger for alle måltider under turen, men du medbringer dine egne snacks.

Tilmelding

Send en mail til (ferdinandsophie@gmail.com) hvor du kort skriver om dig selv og hvorfor du gerne vil med. Har du nogle praktiske spørgsmål om turen skal det sendes til samme mail.

Tilmeldingsfrist:
Senest søndag d. 21 maj.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...