Vandretur for kvindelige veteraner til Nordens sydligste vildmark 

Deltag i en 4-dags vandretur i et af de skønneske svenske naturområder.

Raslången og Halen sø ligger idyllisk blandt et utal af andre søer på grænsen mellem Skåne og Blekinge. Landskabet er meget anderledes end det vi kender i Danmark, og du får hurtigt følelsen af vildmark. Vores vandretur går rundt om Raslången og Halen, og har fokus på at nyde naturen og udsigterne.

(MAN BEHØVER IKKE VÆRE MEDLEM AF KVINDELIGE VETERANER)

Det er et fantastisk flot skov- og klipperigt område med få mennesker og stort set ingen asfaltveje. Så kom med og oplev den smukke natur, vildmark og meget, meget mere.

Etaperne er mellem 14-18 km. og vi går med fuld oppakning, egen forplejning og telt. Vi overnatter på smukke og primitive pladser, helt ud til de store skovsøer og altid med god mulighed for bål om aftenen. Vi bevæger og i et roligt tempo, med god tid til at nyde naturen og hvor alle kan følge med.

Praktisk information

Antal deltagere: Max 12 personer
Dato: Vandretur i Sydsverige: den 22. juni til den 25. juni (torsdag til søndag)
Tid: Vandreturen starter i Sverige torsdag om eftermiddagen og slutter ved frokosttid søndag, hvorefter der køres hjem.
Transport:  I god tid før selve turen holder vi et onlinemøde hvor vi blandt andet snakker transport og koordinering af fælles transport i biler, telthold, pakkeliste, forplejning og anden praktisk information.

Pakkeliste:

Deltagerne medbringer egen rygsæk, sovepose, liggeunderlag og tøj til turen. Veteranstøtten sørger for telte. Mere info om pakkelisten tilgår på onlinemødet.

Forplejning:

Veteranstøtten sørger for alle måltider under turen, men du medbringer dine egne snacks.

Tilmelding

Send en mail til (ferdinandsophie@gmail.com) hvor du kort skriver om dig selv og hvorfor du gerne vil med. Har du nogle praktiske spørgsmål om turen skal det sendes til samme mail.

Tilmeldingsfrist:
Senest søndag d. 21 maj.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...